05 липня 2018

Презентація самоскида для кар'єрних робіт HD1500-8

Механічний кар'єрний самоскид HD1500-8 від компанії Komatsu Ltd, президентом і генеральним директором якого є Тецудзі Охаси, був представлений до продажу в квітні. Машина є повністю модернізованим варіантом попередньої моделі, яка в основному експлуатувалася в гірничодобувній промисловості.

Самоскид оснащений протибуксовальною системою Komatsu (KTCS), яка була сконструйована спеціально для оптимізації переміщення по ковзаючих і м'яких поверхнях.

Основні комплектуючі, наприклад, трансмісія, основна рама і задній міст були схильні до реконструкції згідно з новітніми технологіями, а також стандартами міцності. Подібні оновлення дають можливість власникам зменшити витрати на ремонт, а також підвищити тимчасові проміжки між капремонтом, понизивши загальні витрати на вміст техніки.

HD1500-8 оснащений системою Komvision для моніторингу кругового огляду машини. Остання версія KOMTRAX Plus дозволяє здійснювати моніторинг в реальному часі. Завдяки вдосконаленої "обзорності" машини і хороших умов роботи, конструкція нової моделі розрахована на збільшення безпеки, продуктивності і ергономіки використання робочої зони оператора.

Машина оснащена сходами, розміщеними під невеликим кутом. Діагонально розташування зручніше і безпечніше для оператора. У моделі передбачена ергономічна кругла панель, вбудований обігрівач з кулером, сидіння з пневматичним підвісом, за рахунок чого створено краще середовище, щоб робота оператора була комфортною.

Самоскид забезпечений новітніми енергозбережними технологіями, які скорочують втрату потужностей в системі гідравліки (оригінал: гідравлічна система), крім того, тут присутній індикатор ЕКО-режиму, за допомогою якого оператор отримує підказки для раціональнішої роботи.

Модель HD1500-8, наділена останніми технологіями, володіє високою продуктивністю, великою надійністю і безпекою. Компанія Komatsu створила цю модель, щоб клієнти змогли оптимізувати свою роботу в гірській справі.

Ключові особливості

1. Висока продуктивність, екологічність і ICT

Протибуксувальна система Komatsu (KTCS)

Завдяки системі KTCS постійно контролюється швидкість обертання задніх коліс, а також швидкості самоскида, щоб виявити буксування коліс. Якщо буксування буде надмірним, автоматично включається гальмо, яке регулює величину буксування і підтримує достатнє зчеплення шини з дорогою. У результаті система KTCS дає можливість збільшити продуктивність і термін служби шин, якщо порівнювати із стандартною протибуксувальною системою ASR. Включення і виключення системи KTCS відбувається автоматично, без участі оператора.

Контроль «на вимогу»

Ще одна відмітна особливість – скорочення витрат кінських шин і втрати потужності в несприятливих умовах експлуатації. Цю можливість забезпечує поршневий насос змінної продуктивності для контурів рульового управління і інші технічні переваги.

ECO індикатор і ECO керівництво

Через семидюймовий ЖК-монітор з високим дозволом оператор отримує інформацію про те, які дії робити ради енергозбереження.

KOMTRAX Plus

За рахунок KOMTRAX плюс нова модель володіє значно покращуваними функціями, у тому числі контролем в реальному часі, а також безпровідного завантаження. Завдяки KOMTRAX плюс полегшується "візуалізація" самоскида, а також умов експлуатації, які сприяють безпеці і підвищенню продуктивності. У моделі присутня також нова функція аналізу дороги, завдяки якій можна визначити терміни техобслуговування доріг, а також підвищити коефіцієнт експлуатації транспортних засобів.

2. Комфортна і безпечна робота оператора

Діагональні сходи-поручні

Сходи, розміщені під кутом, забезпечують безпеку і зручність підйому в кабіну і виходу з неї. Обгороджування захищають від падінь.

Komvision (система всестороннього огляду)

В машині присутньо 6 камер, що забезпечують всесторонній огляд. Спеціальні радари знаходять всі перешкоди довкола машини і запобігає оператора за допомогою звукового сигналу, а також спеціальних маркерів на дисплеї.

Світлодіодні фари

Кругла ергономічна панель

Komatsu володіє оптимальною працездатністю, яка заснована на ергономіці.

Сидіння з пневматичним підвісом

Комфорт і безпека оператора забезпечена також завдяки сидінню з пневматичним підвісом, який забезпечений обігрівачем, кулером і триточковим ременем безпеки.

Семидюймовий монітор ЖК з високою роздільністю

У машині присутній монітор, які відображує умови роботи техніки, а також час експлуатації, показники обслуговування, а також рекомендації по економії енергії і іншу інформацію, яка доступна для розуміння оператора. За допомогою панелі перемикача оператора отримує можливість виставити необхідні функції і привести їх в дію. Наприклад, відрегулювати температуру в кабіні, змінити дані на дисплеї ЖК монітора.

СпецифікаціяОдиниця виміруHD1500-8
Номінальне корисне навантаження тон 141.9
Місткість "із шапкою" (2:1, SAE) м3 94/65
Двигун: повна л.с. кВт/номінальна частота обертання 1 175/1 900
Довжина мм 12 935
Ширина мм 7 550
Висота (без вантажу) мм 6 180
Макс. швидкість (без вантажу) км/ч 56.5
Мін. радіус повороту (передні колеса) м 11.2

Механічний кар'єрний самоскид Komatsu HD1500-8

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач
29 березня 2019

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач Електронна комерція стрімко розвивається, тому онлайн-замовлення стають звичною частиною купівельної поведінки, що пов'язане із необхідністю збільшувати число доставок і загальних логістичних перевезень. Компанії постійно зустрічаються з проблемами якості, ефективності та безпеки переміщення, а також швидкої збірки товарів.

Вітаємо вас зі святом весни, краси та любові!
06 березня 2019

Вітаємо вас зі святом весни, краси та любові!

Прекрасні жінки! Вітаємо вас зі святом весни, краси та любові!

Toyota Industries у списку «А» рейтингу *CDP
28 лютого 2019

Toyota Industries у списку «А» рейтингу *CDP

Компанія Toyota Industries Corporation (TICO) також була внесена до списка лідерів рейтингу CDP (Список «А») з максимальним балом. У свою чергу компанія Toyota Material Handling Europe (TMHE), що входить до складу TICO, зробила істотний вклад в це досягнення.