08 жовтня 2015

Голова правління ВАТ «Полтавський Г3К»  Віктор Лотоус дав оцінку крокові «Сумітек Україна»

«Створення такого центру з унікальним обладнанням у розрізі економічної ситуації та в умовах модернізації нашого виробництва є своєчасним і дозволить нам вивільнити значні кошти для розвитку підприємства. 3 урахуванням того, що «Сумітек Україна» має можливість відновлювати гідроциліндри будь-якого виробника, економічний ефект для нас може досягати десятків мільйонів гривень. Окрім того, ця сервісна компанія здатна забезпечити своєчасну діагностику. Вчасне виявлення дефектів, що виникли в процесі експлуатації, та їх усунення, заміна недорогих витратних матеріалів (таких, наприклад, як ущільнення) може подовжити ресурс роботи гідроциліндра з 15 до 25 тисяч годин, що в підсумку призведе до зниження собівартості роботи і вплине на собівартість продукції комбінату.

У майбутньому це може вплинути і на наш вибір під час технічного переоснащення. Період, коли із техніки з однаковими технічними характеристиками ми обирали ту, що коштувала дешевше, вже минув. Понад це нас цікавить ціна володіння. Ми вже оцінюємо вартість експлуатації техніки протягам майже всього її життєвого циклу (до списання) - близько 10 років. Присутність сервісного центру при виборі постачальника є визначальним питанням. Сучасне обладнання настільки складне, що власними силами забезпечити необхідний рівень сервісу та коефіцієнт технічної готовності практично неможливо - для цього потрібні унікальні знання та обладнання, які є у працівників компаній зі світовим ім'ям.

Основні потреби комбінату з обслуговування технічного парку на сьогоднішній день закриті, що є цілком логічним: Ferrexpo - фактично єдина компанія гірничодобувної галузі України, що володіє значним фінансовим ресурсом. l глобальні корпорації, особливо ті, з якими нас пов'язують вже десятиріччя плідної співпраці, зацікавлені у її продовженні.»

Нагадуємо, що на початку вересня відбулось урочисте відкриття нового центру з ремонту й відновлення гідравлічних циліндрів ДП «Сумітек Україна».

Джерело: Інформаційно-рекламний щотижневик ТОВ «Телерадіокомпанія «ГЗК»

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач
29 березня 2019

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач Електронна комерція стрімко розвивається, тому онлайн-замовлення стають звичною частиною купівельної поведінки, що пов'язане із необхідністю збільшувати число доставок і загальних логістичних перевезень. Компанії постійно зустрічаються з проблемами якості, ефективності та безпеки переміщення, а також швидкої збірки товарів.

Вітаємо вас зі святом весни, краси та любові!
06 березня 2019

Вітаємо вас зі святом весни, краси та любові!

Прекрасні жінки! Вітаємо вас зі святом весни, краси та любові!

Toyota Industries у списку «А» рейтингу *CDP
28 лютого 2019

Toyota Industries у списку «А» рейтингу *CDP

Компанія Toyota Industries Corporation (TICO) також була внесена до списка лідерів рейтингу CDP (Список «А») з максимальним балом. У свою чергу компанія Toyota Material Handling Europe (TMHE), що входить до складу TICO, зробила істотний вклад в це досягнення.