08 жовтня 2015

Голова правління ВАТ «Полтавський Г3К»  Віктор Лотоус дав оцінку крокові «Сумітек Україна»

«Створення такого центру з унікальним обладнанням у розрізі економічної ситуації та в умовах модернізації нашого виробництва є своєчасним і дозволить нам вивільнити значні кошти для розвитку підприємства. 3 урахуванням того, що «Сумітек Україна» має можливість відновлювати гідроциліндри будь-якого виробника, економічний ефект для нас може досягати десятків мільйонів гривень. Окрім того, ця сервісна компанія здатна забезпечити своєчасну діагностику. Вчасне виявлення дефектів, що виникли в процесі експлуатації, та їх усунення, заміна недорогих витратних матеріалів (таких, наприклад, як ущільнення) може подовжити ресурс роботи гідроциліндра з 15 до 25 тисяч годин, що в підсумку призведе до зниження собівартості роботи і вплине на собівартість продукції комбінату.

У майбутньому це може вплинути і на наш вибір під час технічного переоснащення. Період, коли із техніки з однаковими технічними характеристиками ми обирали ту, що коштувала дешевше, вже минув. Понад це нас цікавить ціна володіння. Ми вже оцінюємо вартість експлуатації техніки протягам майже всього її життєвого циклу (до списання) - близько 10 років. Присутність сервісного центру при виборі постачальника є визначальним питанням. Сучасне обладнання настільки складне, що власними силами забезпечити необхідний рівень сервісу та коефіцієнт технічної готовності практично неможливо - для цього потрібні унікальні знання та обладнання, які є у працівників компаній зі світовим ім'ям.

Основні потреби комбінату з обслуговування технічного парку на сьогоднішній день закриті, що є цілком логічним: Ferrexpo - фактично єдина компанія гірничодобувної галузі України, що володіє значним фінансовим ресурсом. l глобальні корпорації, особливо ті, з якими нас пов'язують вже десятиріччя плідної співпраці, зацікавлені у її продовженні.»

Нагадуємо, що на початку вересня відбулось урочисте відкриття нового центру з ремонту й відновлення гідравлічних циліндрів ДП «Сумітек Україна».

Джерело: Інформаційно-рекламний щотижневик ТОВ «Телерадіокомпанія «ГЗК»

Компанія «Сумітек Україна» запустила новий цех по виробництву шлангів
08 жовтня 2019

Компанія «Сумітек Україна» запустила новий цех по виробництву шлангів

Компанія «Сумітек Україна» не зраджує своїм традиціям і продовжує влаштовувати дні відкритих дверей на честь запуску нового цеху. На цей раз свої двері відкрив цех по виробництву шлангів. Відзначимо, новий цех спеціалізуватиметься не лише на виробництві шлангів, але і на ремонті редукторів.

Вітаємо з Днем Металурга!
19 липня 2019

Вітаємо з Днем Металурга!

ДП "Сумітек Укураїна" вітає з Днем Металурга!

Три можливих причини перегріву навантажувача
31 травня 2019

Три можливих причини перегріву навантажувача

Утримання парку вантажної техніки - завдання досить об'ємне. Одним з найважливіших моментів, який необхідно контролювати, це чи працює ваше устаткування на максимальному рівні своєї продуктивності. Некоректна робота або перегрів системи можуть привести до серйозного зростання ваших операційних витрат і незапланованих ремонтів.