08 вересня 2013

Демо-програма 2013. Звіт № 1: «Недра Донбасу» (Донецька обл., Селище Курдюмівка)

У рамках святкування 10-річного ювілею компанією ДП «Сумітек Україна» було організовано безпрецедентну акцію «БЕЗКОШТОВНИЙ 2-х тижневий тест-драйв гусеничного екскаватора PC300LC-8» за підтримки компанії KOMATSU. Організація демо-програми була  націлена на   максимальну демонстрацію функціональних можливостей нової моделі Екскаватора KOMATSU PC300LC-8 з об'ємом ковша 1,8 м3.

Першим учасником акції виступила компанія ТОВ «Недра Донбасу» (Донецька обл., Селище Курдюмівка).

Дата проведення:

15.08.2013 – 02.09.2013

Місце роботи:

Донецька обл., селище Курдюмівка

Завдання:

Виконання розкривних робіт на глиняному кар'єрі

Відгуки клієнта:

Оператор Вадим відзначив, що екскаватор KOMATSU PC300LC-8 дуже швидкий і маневрений у своїй роботі. Простора кабіна екскаватора, комфортне сидіння сприяють меншій втомі оператора. Гарна оглядовість, розташування дзеркал дозволяє переглядати «мертві» зони.

Результати:

Використовуючи у своїй роботі екскаватор KOMATSU PC300LC-8 компанії вдалося зменшити цикл завантаження самоскидів, що, природно, призвело до збільшення змінної продуктивності

Фотозвіт:

Довідка:

Дочірнє підприємство з іноземними інвестиціями «Сумітек Україна», засновано в 2003 році, і є офіційним дистриб'ютором компанії KOMATSU на території України. Техніка, яку пропонує компанія,- результат новітніх інженерних розробок. Застосування даної техніки, в поєднанні з кваліфікованим сервісом і постачанням запасних частин точно в строк, дозволяє максимально використовувати часовий ресурс і отримувати високу продуктивність.

Гусеничні екскаватори - один з найпопулярніших типів обладнання для проведення будівельних або гірничих робіт. Вони відрізняються потужністю, універсальністю, простотою в обслуговуванні, екологічною чистотою, комфортабельністю кабіни, довговічністю, легкістю усунення дефектів в разі поломки. Таке обладнання може впоратися навіть з твердим, скельним ґрунтом. Крім того, завдяки запатентованій технології нові гусеничні екскаватори володіють чудовою продуктивністю. Гусениці замість коліс забезпечують підвищену стійкість машини.

Конструктивні особливості екскаваторів KOMATSU PC300LC-8:

• Висока продуктивність

• Низька витрата палива

• Широкий робочий діапазон

• Ідеальний розподіл ваги

• Малотоксичний двигун

• Зручне, легке управління / комфортні умови роботи оператора

• Ергономічна компоновка приладів і важелів управління

LC* - позначення подовженої ходової частини, яка збільшує стійкість техніки і зменшує тиск на грунт.

Детальні характеристики демо-моделі KOMATSU PC300LC-8 доступні в каталозі техніки за посиланням: http://sumitec.com.ua/catalogue/komatsu/catalogue/ekskavatory/ekskavatory_s_obratnoy_lopatoy/pc300lc8/

Компанія «Сумітек Україна» запустила новий цех по виробництву шлангів
08 жовтня 2019

Компанія «Сумітек Україна» запустила новий цех по виробництву шлангів

Компанія «Сумітек Україна» не зраджує своїм традиціям і продовжує влаштовувати дні відкритих дверей на честь запуску нового цеху. На цей раз свої двері відкрив цех по виробництву шлангів. Відзначимо, новий цех спеціалізуватиметься не лише на виробництві шлангів, але і на ремонті редукторів.

Вітаємо з Днем Металурга!
19 липня 2019

Вітаємо з Днем Металурга!

ДП "Сумітек Укураїна" вітає з Днем Металурга!

Три можливих причини перегріву навантажувача
31 травня 2019

Три можливих причини перегріву навантажувача

Утримання парку вантажної техніки - завдання досить об'ємне. Одним з найважливіших моментів, який необхідно контролювати, це чи працює ваше устаткування на максимальному рівні своєї продуктивності. Некоректна робота або перегрів системи можуть привести до серйозного зростання ваших операційних витрат і незапланованих ремонтів.