25 вересня 2013

Демо-програма 2013. Звіт № 2: «Курдюмівський завод кислототривких виробів» (Донецька обл., Селище Курдюмівка)

У рамках святкування 10-річного ювілею компанією ДП «Сумітек Україна» було організовано безпрецедентну акцію «БЕЗКОШТОВНИЙ 2-х тижневий тест-драйв гусеничного екскаватора PC300LC-8» за підтримки компанії KOMATSU. Організація демо-програми була обгрунтована бажанням найбільш повно показати можливості нової моделі Екскаватора KOMATSU PC300LC-8 з об'ємом ковша 1,8 м3.

Другим учасником акції виступила компанія ТОВ «Курдюмівський завод кислототривких виробів» (Донецька обл., Селище Курдюмівка).

Дата проведення:

02.09.2013 – 15.09.2013

Місце роботи:

Донецька обл., селище Курдюмівка

Завдання:

Вантаження видобутку (гіпс) у кар'єрі після обробки породи гідромолотом, вантаження розкриву, зачистка дороги

Відгуки клієнта:

Оператор Сергій, працюючи як на вантаженні гіпсу, так і на зачистці пласта, зазначив зручність ведення робіт, що викликано можливістю налаштування пріоритету роботи гідравліки чи то на більше зусилля на рукоять (призводить до більшого зусилля копання), чи то на стрілу (більше зусилля на підйом). При цьому оператор працював на економічному режимі, тим самим значно економлячи паливо.

Результати:

Працюючи на економічному режимі, витрата палива екскаватора KOMATSU PC300LC-8 була значно нижче в порівнянні з витратою на існуючих на підприємстві екскаваторах, що дозволило заощадити кошти на покупку палива.

Фотозвіт:

demo-program_no2._kurdyumovka

Довідка:

Дочірнє підприємство з іноземними інвестиціями «Сумітек Україна», утворено в 2003 році, і є офіційним дистриб'ютором компанії KOMATSU на території України. Пропонована компанією техніка - результат новітніх інженерних розробок. Застосування даної техніки в поєднанні з кваліфікованим сервісом і постачанням запасних частин точно в термін дозволяє максимально використовувати часовий ресурс і отримувати високу продуктивність.

Гусеничні екскаватори - один з найпопулярніших типів обладнання для проведення будівельних або гірничих робіт. Вони відрізняються потужністю, універсальністю, простотою в обслуговуванні, екологічною чистотою, комфортабельністю кабіни, довговічністю, легкістю усунення дефектів в разі поломки. Таке обладнання може впоратися навіть з твердим, скельним грунтом. Крім того, завдяки запатентованій технології нові гусеничні екскаватори володіють чудовою продуктивністю. Гусениці замість коліс забезпечують підвищену стійкість машини .

Конструктивні особливості экскаваторів KOMATSU PC300LC-8:

• Висока продуктивність

• Низька витрата палива

• Широкий робочий діапазон

• Ідеальний розподіл ваги

• Малотоксичний двигун

• Зручне, легке управління / комфортні умови роботи оператора

• Ергономічна компоновка приладів і важелів управління

• LC * - позначення подовженої ходової частини, яка збільшує стійкість техніки і зменшує тиск на грунт.

Детальні характеристики демо-моделі KOMATSU PC300LC-8 доступні в каталозі техніки за посиланням: http://sumitec.com.ua/ua/catalogue/komatsu/products/ekskavatory/ekskavatory_s_obratnoy_lopatoy/pc300lc_8/

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач
29 березня 2019

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач Електронна комерція стрімко розвивається, тому онлайн-замовлення стають звичною частиною купівельної поведінки, що пов'язане із необхідністю збільшувати число доставок і загальних логістичних перевезень. Компанії постійно зустрічаються з проблемами якості, ефективності та безпеки переміщення, а також швидкої збірки товарів.

Вітаємо вас зі святом весни, краси та любові!
06 березня 2019

Вітаємо вас зі святом весни, краси та любові!

Прекрасні жінки! Вітаємо вас зі святом весни, краси та любові!

Toyota Industries у списку «А» рейтингу *CDP
28 лютого 2019

Toyota Industries у списку «А» рейтингу *CDP

Компанія Toyota Industries Corporation (TICO) також була внесена до списка лідерів рейтингу CDP (Список «А») з максимальним балом. У свою чергу компанія Toyota Material Handling Europe (TMHE), що входить до складу TICO, зробила істотний вклад в це досягнення.