21 липня 2017

День відкритих дверей в м. Горішні Плавні

Кожні два роки ДП «Сумітек Україна», підтримуючи добру традицію, збирає партнерів, клієнтів і друзів на День відкритих дверей. Цього року (як і раніше) захід відбувався у сонячному місті Горішні Плавні на території сервісного центру компанії. В центрі цього святкового заходу, звичайно ж, демонстрація досягнень компанії.

Окрім основних клієнтів з Полтавської області, День відкритих дверей відвідали і гості з міста Кривий Ріг. З радістю зустрічали ми і наших партнерів - пана Кентару Оно (президент компанії Тойо Кока, Японія) і Сергія Скоробогатько (сервісний менеджер Комацу Німеччина). Офіційна частина почалася зі вступної мови директора ДП «Сумітек Україна» пана Хіроши Сугіура та виступів представників ПАТ «Полтавський ГЗК» і ПАТ «Центральний ГЗК».

В рамках програми презентації гості змогли дізнатися про нові можливості в сервісному обслуговуванні нашої техніки і ремонті її компонентів. З цікавістю гості ознайомилися з відео про майстерню по відновленню ходової частини в Криворізькій філії. Нові стандарти ремонту гідравлічних циліндрів, плани розвитку і багато що інше представив директор ДП «Сумітек Україна» Щербаков Олександр Миколайович.

Після презентації була проведена екскурсія по сервісному центру, і відвідувачі змогли побачити основне устаткування в роботі. Було багато питань і жвавих дискусій. Сервісні інженери з радістю ділилися інформацією. Було освітлено багато важливих аспектів процесу відновлення гідравлічних циліндрів. Можна сказати, що клієнти змогли «помацати» процес в режимі онлайн.

Компанія «Сумітек Україна» надає особливе значення подібним заходам, вважаючи за необхідне, щоб клієнти самі оцінили високий рівень сервісу компанії, спостерігаючи в процесі професійну роботу наших майстрів і відмінні умови в наших майстернях.

У 2019 Komatsu теж серед лідерів у боротьбі з глобальним потеплінням
24 січня 2020

У 2019 Komatsu теж серед лідерів у боротьбі з глобальним потеплінням

Komatsu Ltd. (Президент і головний виконавчий директор: Хіроюки Огава) знову була внесена до списку лідерів (Список «А»), які вносять вклад до боротьби з глобальним потеплінням.

Щиро вітаємо вас з Новим Роком та Різдвом!
24 грудня 2019

Щиро вітаємо вас з Новим Роком та Різдвом!

Бажаємо здійснення мрій і планів, щастя, удачі та успіхів у всіх починаннях!

5 лайфхаків, як поліпшити працездатність операторів навантажувачів
23 грудня 2019

5 лайфхаків, як поліпшити працездатність операторів навантажувачів

У будь-якому бізнесі керівники прагнуть поліпшити свою ефективність і скоротити витрати. Оптимізуючи потік товарів, максимізувавши використання простору, інвестуючи в нові технології і так далі. Це все позитивно впливає на експлуатаційні витрати.