24 вересня 2013

4-5 сентября на заводе BOMAG в г. Боппард прошло мероприятие "Дни Асфальта". Были продемонстрированы в работе все новинки BOMAG: рециклер MPH 600, катки 5-ой серии, катки с системой "Асфальт-Менеджер 2", асфальтоукладчики BF 600 C-2, BF 700 C-2, BF 300 C c новой плитой S340-2, фрезы BM 500/15, BM 600/15, BM 1000/35, BM 1300/35. С российской стороны в нем приняли участие представители ведущих строительных компаний: ДСК "Автобан" (Москва), ОАО "Татавтодор" (Казань), ЗАО "Сефко" (Москва), ЗАО "Ремикс" (Рязань), ООО "Рэмисс" (Чебоксары).

Компанія «Сумітек Україна» запустила новий цех по виробництву шлангів
08 жовтня 2019

Компанія «Сумітек Україна» запустила новий цех по виробництву шлангів

Компанія «Сумітек Україна» не зраджує своїм традиціям і продовжує влаштовувати дні відкритих дверей на честь запуску нового цеху. На цей раз свої двері відкрив цех по виробництву шлангів. Відзначимо, новий цех спеціалізуватиметься не лише на виробництві шлангів, але і на ремонті редукторів.

Вітаємо з Днем Металурга!
19 липня 2019

Вітаємо з Днем Металурга!

ДП "Сумітек Укураїна" вітає з Днем Металурга!

Три можливих причини перегріву навантажувача
31 травня 2019

Три можливих причини перегріву навантажувача

Утримання парку вантажної техніки - завдання досить об'ємне. Одним з найважливіших моментів, який необхідно контролювати, це чи працює ваше устаткування на максимальному рівні своєї продуктивності. Некоректна робота або перегрів системи можуть привести до серйозного зростання ваших операційних витрат і незапланованих ремонтів.