28 серпня 2018

Виняткова працездатність і екологічність

Розвиток техніки відбувається з величезною швидкістю, і ми раді представити вам чергову новинку – ультракороткий екскаватор Komatsu PC228USLC-11. Це не просто сучасна машина, відповідна всім необхідним стандартам, що пред'являються до подібної техніки, а по-справжньому новий рівень роботи вашого підприємства.

В першу чергу, слід зазначити екологічність машини, а саме повна відповідність вимогам ЄС по викидах в атмосферу IV. Екскаватором є продукт значних досягнень в області вжитку палива, вантажопідйомності, забезпечує зв'язок 3G, забезпечує високий рівень комфорту оператора і включає нові функції безпеки.

Вперше екскаватор Komatsu PC228USLC-11 був представлений на паризькій виставці цього року. Машина володіє цілим рядом переваг для підвищення ефективності роботи підприємств, завдяки чому вдалося на 6% знизити вжиток палива і на 21% збільшити вантажопідйомну здатність. Екскаватор працює на оновленому двигуні EU Stage IV, відрізняється наднизькою кількістю викидів, завдяки чому вдається уникнути забруднення довкілля.

Модель володіє високою продуктивністю, завдяки чому вдається понизити експлуатаційні витрати. Поважно відзначити високий рівень комфорту роботи оператора завдяки просторій кабіні з хорошим оглядом, зручним сидінням з високою спинкою і регульованими підлокітниками, кондиціонером, роз'ємами для підключення різних пристроїв, динаміками для відтворення музики.

Рівень шуму в кабіні дуже низький завдяки використанню звукоізоляції і звукопоглинальних матеріалів, завдяки чому оператор ніби знаходиться в звичайній машині. Зовнішній шум гусеничних екскаваторів Komatsu також має низький рівень зовнішнього шуму, тому відмінно личать для роботи в умовах міста або в обмеженому просторі.

Не варто забувати про такий важливий чинник як економічність робочої машини. Komatsu ICT допомагає понизити експлуатаційні витрати завдяки зручному та ефективному управлінню операціями. Окремо слід зазначити високий рівень безпеки: екскаватори цієї серії оснащені нейтральною системою виявлення для важелів переміщення і робочого устаткування, завдяки чому підвищується безпека робочого майданчика нарівні з наявністю застережливого індикатора ременя безпеки і звукової сигналізації.

Більше про екскаватори Komatsu PC228USLC-11 дызнавайтесь у наших фахівців.

Компанія «Сумітек Україна» запустила новий цех по виробництву шлангів
08 жовтня 2019

Компанія «Сумітек Україна» запустила новий цех по виробництву шлангів

Компанія «Сумітек Україна» не зраджує своїм традиціям і продовжує влаштовувати дні відкритих дверей на честь запуску нового цеху. На цей раз свої двері відкрив цех по виробництву шлангів. Відзначимо, новий цех спеціалізуватиметься не лише на виробництві шлангів, але і на ремонті редукторів.

Вітаємо з Днем Металурга!
19 липня 2019

Вітаємо з Днем Металурга!

ДП "Сумітек Укураїна" вітає з Днем Металурга!

Три можливих причини перегріву навантажувача
31 травня 2019

Три можливих причини перегріву навантажувача

Утримання парку вантажної техніки - завдання досить об'ємне. Одним з найважливіших моментів, який необхідно контролювати, це чи працює ваше устаткування на максимальному рівні своєї продуктивності. Некоректна робота або перегрів системи можуть привести до серйозного зростання ваших операційних витрат і незапланованих ремонтів.