28 серпня 2018

Виняткова працездатність і екологічність

Розвиток техніки відбувається з величезною швидкістю, і ми раді представити вам чергову новинку – ультракороткий екскаватор Komatsu PC228USLC-11. Це не просто сучасна машина, відповідна всім необхідним стандартам, що пред'являються до подібної техніки, а по-справжньому новий рівень роботи вашого підприємства.

В першу чергу, слід зазначити екологічність машини, а саме повна відповідність вимогам ЄС по викидах в атмосферу IV. Екскаватором є продукт значних досягнень в області вжитку палива, вантажопідйомності, забезпечує зв'язок 3G, забезпечує високий рівень комфорту оператора і включає нові функції безпеки.

Вперше екскаватор Komatsu PC228USLC-11 був представлений на паризькій виставці цього року. Машина володіє цілим рядом переваг для підвищення ефективності роботи підприємств, завдяки чому вдалося на 6% знизити вжиток палива і на 21% збільшити вантажопідйомну здатність. Екскаватор працює на оновленому двигуні EU Stage IV, відрізняється наднизькою кількістю викидів, завдяки чому вдається уникнути забруднення довкілля.

Модель володіє високою продуктивністю, завдяки чому вдається понизити експлуатаційні витрати. Поважно відзначити високий рівень комфорту роботи оператора завдяки просторій кабіні з хорошим оглядом, зручним сидінням з високою спинкою і регульованими підлокітниками, кондиціонером, роз'ємами для підключення різних пристроїв, динаміками для відтворення музики.

Рівень шуму в кабіні дуже низький завдяки використанню звукоізоляції і звукопоглинальних матеріалів, завдяки чому оператор ніби знаходиться в звичайній машині. Зовнішній шум гусеничних екскаваторів Komatsu також має низький рівень зовнішнього шуму, тому відмінно личать для роботи в умовах міста або в обмеженому просторі.

Не варто забувати про такий важливий чинник як економічність робочої машини. Komatsu ICT допомагає понизити експлуатаційні витрати завдяки зручному та ефективному управлінню операціями. Окремо слід зазначити високий рівень безпеки: екскаватори цієї серії оснащені нейтральною системою виявлення для важелів переміщення і робочого устаткування, завдяки чому підвищується безпека робочого майданчика нарівні з наявністю застережливого індикатора ременя безпеки і звукової сигналізації.

Більше про екскаватори Komatsu PC228USLC-11 дызнавайтесь у наших фахівців.

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач
29 березня 2019

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач Електронна комерція стрімко розвивається, тому онлайн-замовлення стають звичною частиною купівельної поведінки, що пов'язане із необхідністю збільшувати число доставок і загальних логістичних перевезень. Компанії постійно зустрічаються з проблемами якості, ефективності та безпеки переміщення, а також швидкої збірки товарів.

Вітаємо вас зі святом весни, краси та любові!
06 березня 2019

Вітаємо вас зі святом весни, краси та любові!

Прекрасні жінки! Вітаємо вас зі святом весни, краси та любові!

Toyota Industries у списку «А» рейтингу *CDP
28 лютого 2019

Toyota Industries у списку «А» рейтингу *CDP

Компанія Toyota Industries Corporation (TICO) також була внесена до списка лідерів рейтингу CDP (Список «А») з максимальним балом. У свою чергу компанія Toyota Material Handling Europe (TMHE), що входить до складу TICO, зробила істотний вклад в це досягнення.