31 січня 2019

Komatsu і глобальне потепління

Компанію Komatsu Ltd. було внесено до списку лідерів (Список «А»), які вносять свій вклад у боротьбу із глобальним потеплінням.

Щороку тисячі компаній надають свої дані про вплив своєї діяльності на довкілля в організацію CPD для проведення незалежного аудиту. У 2018-му році дані запрошували інвестиційні компанії з капіталом близько 87 трильйонів доларів США (650 компаній) і основні закупівельні організації з купівельною спроможністю у розмірі 3.3 трильйонів доларів США (115 організацій). Компанії заробляють бали від «А» до «D» за такі показники як: боротьба з глобальним потеплінням, скорочення вирубки лісу і турбота про водну безпеку.

Компанія Komatsu поза сумнівом ставить турботу про довкілля в пріоритет. У своєму середньомасштабному плані по розвитку, який стартував в квітні 2016-го року, компанія визначила ESG (Екологія. Соціальна відповідальність. Управління) одним з основних напрямів і упровадила вже немало акцій.

Зокрема, компанія Komatsu просуває свій проект SMARTCONSTRUCTION, розроблений для створення будівельних робочих майданчиків майбутнього. Використовуються спеціальні механізми управління машинами і системи IoT (Internet of Things - Інтернет речей), які скорочують викид CO2 в атмосферу впродовж всього робочого циклу обладнання. Компанія також докладає зусилля, щоб досягти максимальної економії енергії на виробничих майданчиках на основі безпровідних технологій IOT. Займаючи лідуюче положення у галузі промисловості, компанія Komatsu направляє свої зусилля на створення суспільства, що піклується про чистоту довкілля.

Пол Сімпсон, президент організації CPD: «Я вдячний всім компаніям, які приймали участь в аудиті CPD і потрапили в Список «А» цього року. Оскільки ризики, пов'язані з довкіллям, стають усе більш очевидними, ці компанії придумують рішення, використовують нові можливості ринку і успішно рухаються у напрямі самодостатньої економіки. Нам потрібно терміново підвищити кількість екологічних акцій на всіх рівнях для того, щоб відповідати цілям Паризької Угоди і Цілям в області стійкого розвитку. Ясно, що діловий світ - істотний гравець в даному процесі і компанії зі Списку «А» якраз націлені на виконання завдань, які пов'язані з проблемами екології.»

*CDP : міжнародна некомерційна організація, яка мотивує світові компанії і органи державного управління і влади скоротити викиди газів в атмосферу, що викликають тепличний ефект, зберігати водні ресурси планети і захищати ліси.

Повний список компаній, що брали участь в аудиті цього року (з результатами) можна знайти на офіційному сайті організації: https://www.cdp.net/en/scores.

Компанія «Сумітек Україна» запустила новий цех по виробництву шлангів
08 жовтня 2019

Компанія «Сумітек Україна» запустила новий цех по виробництву шлангів

Компанія «Сумітек Україна» не зраджує своїм традиціям і продовжує влаштовувати дні відкритих дверей на честь запуску нового цеху. На цей раз свої двері відкрив цех по виробництву шлангів. Відзначимо, новий цех спеціалізуватиметься не лише на виробництві шлангів, але і на ремонті редукторів.

Вітаємо з Днем Металурга!
19 липня 2019

Вітаємо з Днем Металурга!

ДП "Сумітек Укураїна" вітає з Днем Металурга!

Три можливих причини перегріву навантажувача
31 травня 2019

Три можливих причини перегріву навантажувача

Утримання парку вантажної техніки - завдання досить об'ємне. Одним з найважливіших моментів, який необхідно контролювати, це чи працює ваше устаткування на максимальному рівні своєї продуктивності. Некоректна робота або перегрів системи можуть привести до серйозного зростання ваших операційних витрат і незапланованих ремонтів.