31 січня 2019

Komatsu і глобальне потепління

Компанію Komatsu Ltd. було внесено до списку лідерів (Список «А»), які вносять свій вклад у боротьбу із глобальним потеплінням.

Щороку тисячі компаній надають свої дані про вплив своєї діяльності на довкілля в організацію CPD для проведення незалежного аудиту. У 2018-му році дані запрошували інвестиційні компанії з капіталом близько 87 трильйонів доларів США (650 компаній) і основні закупівельні організації з купівельною спроможністю у розмірі 3.3 трильйонів доларів США (115 організацій). Компанії заробляють бали від «А» до «D» за такі показники як: боротьба з глобальним потеплінням, скорочення вирубки лісу і турбота про водну безпеку.

Компанія Komatsu поза сумнівом ставить турботу про довкілля в пріоритет. У своєму середньомасштабному плані по розвитку, який стартував в квітні 2016-го року, компанія визначила ESG (Екологія. Соціальна відповідальність. Управління) одним з основних напрямів і упровадила вже немало акцій.

Зокрема, компанія Komatsu просуває свій проект SMARTCONSTRUCTION, розроблений для створення будівельних робочих майданчиків майбутнього. Використовуються спеціальні механізми управління машинами і системи IoT (Internet of Things - Інтернет речей), які скорочують викид CO2 в атмосферу впродовж всього робочого циклу обладнання. Компанія також докладає зусилля, щоб досягти максимальної економії енергії на виробничих майданчиках на основі безпровідних технологій IOT. Займаючи лідуюче положення у галузі промисловості, компанія Komatsu направляє свої зусилля на створення суспільства, що піклується про чистоту довкілля.

Пол Сімпсон, президент організації CPD: «Я вдячний всім компаніям, які приймали участь в аудиті CPD і потрапили в Список «А» цього року. Оскільки ризики, пов'язані з довкіллям, стають усе більш очевидними, ці компанії придумують рішення, використовують нові можливості ринку і успішно рухаються у напрямі самодостатньої економіки. Нам потрібно терміново підвищити кількість екологічних акцій на всіх рівнях для того, щоб відповідати цілям Паризької Угоди і Цілям в області стійкого розвитку. Ясно, що діловий світ - істотний гравець в даному процесі і компанії зі Списку «А» якраз націлені на виконання завдань, які пов'язані з проблемами екології.»

*CDP : міжнародна некомерційна організація, яка мотивує світові компанії і органи державного управління і влади скоротити викиди газів в атмосферу, що викликають тепличний ефект, зберігати водні ресурси планети і захищати ліси.

Повний список компаній, що брали участь в аудиті цього року (з результатами) можна знайти на офіційному сайті організації: https://www.cdp.net/en/scores.

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач
29 березня 2019

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач Електронна комерція стрімко розвивається, тому онлайн-замовлення стають звичною частиною купівельної поведінки, що пов'язане із необхідністю збільшувати число доставок і загальних логістичних перевезень. Компанії постійно зустрічаються з проблемами якості, ефективності та безпеки переміщення, а також швидкої збірки товарів.

Вітаємо вас зі святом весни, краси та любові!
06 березня 2019

Вітаємо вас зі святом весни, краси та любові!

Прекрасні жінки! Вітаємо вас зі святом весни, краси та любові!

Toyota Industries у списку «А» рейтингу *CDP
28 лютого 2019

Toyota Industries у списку «А» рейтингу *CDP

Компанія Toyota Industries Corporation (TICO) також була внесена до списка лідерів рейтингу CDP (Список «А») з максимальним балом. У свою чергу компанія Toyota Material Handling Europe (TMHE), що входить до складу TICO, зробила істотний вклад в це досягнення.