02 травня 2018

Komatsu на європейській виставці INTERMAT 2018

В останній тиждень квітня в Парижі выдбулась міжнародна виставка INTERMAT, присвячена устаткуванню і технологіям для будівельної індустрії. Даний захід проводиться раз в три роки, тому виставка дуже популярна серед фахівців даної галузі, а також серед компаній-учасників. Цього року захід відвідало близько 200 000 чіл.

Серед 1500 учасників виставки INTERMAT стенд  Komatsu зайняв площу 3200 кв.м і зміг представити 30 видів машин для будівельного бізнесу, а також відвідувачі змогли самі оцінити устаткування в умовах, наближених до реальних на демонстраційному стенді компанії.

Komatsu на європейській виставці INTERMAT 2018

Серед представленої техніки були екскаватори PC390hrd-11 і PC210lci-11, бульдозер D61PXi-24, екскаватори серії MR-5 і ін. Всі машини оснащені системами KOMTRAX Telematics, Komatsu Engine Technology, KomVision, нашими стандартами, що стали. Одним з найпопулярніших експонатів, в області будівельної техніки став екскаватор Komatsu PC210LCi-11, оснащений   регульованим кутом нахилу ковша.

Всі відвідувачі виставки мали можливість випробувати моделі спецтехніки і по гідності оцінити потужність і якість високоякісного устаткування Komatsu.

Komatsu на європейській виставці INTERMAT 2018

До зустрічі в Парижі в 2021!

Виняткова працездатність і екологічність
Дорогі друзі!
13 липня 2018

Дорогі друзі!

ДП ""Сумітек Україна" поздоровляє вас з Днем металурга!

Презентація самоскида для кар'єрних робіт HD1500-8
05 липня 2018

Презентація самоскида для кар'єрних робіт HD1500-8

Механічний кар'єрний самоскид HD1500-8 від компанії Komatsu Ltd, президентом і генеральним директором якого є Тецудзі Охаси, був представлений до продажу в квітні. Машина є повністю модернізованим варіантом попередньої моделі, яка в основному експлуатувалася в гірничодобувній промисловості.