02 грудня 2016

Компанії, які піклуються про вас

Чудовою екскурсією по сучасному заводу почалося відвантаження нових навантажувачів Тойота партнерові ДП «Сумітек Україна» агропромисловій компанії LNZ Group. Величезна територія, сучасні технології, культура виробництва і ідеальна чистота відразу показали високий професіоналізм і якісний підхід до справи.  Приємно було бачити, як снують по території навантажувачі Тойота, ніби бджоли у вулику.

Компанія LNZ Group одна з тих компаній, чия історія повна подій і змін. А починалося все в 1846 році в селі Лебедин (Черкаська область) з виробництва цукру. Завдяки роботі Лебединського цукрового заводу була працевлаштована основна частина населення села, побудовані будинки, лікарні і училища, улаштована інфраструктура. «Успішний бізнес має бути соціально відповідальний» - головна позиція компанії вже багато років. C 1936 років керівництво змінило напрям бізнесу і завод почав роботу як зерновий.

На сьогодні LNZ Group - це об'єднання світових інновацій (2 заводи і 33 агрофірми в Черкаській і Сумській областях) і людської праці (3000 чоловік забезпечено роботою кожного сезону). Компанія входить в п'ятірку найбільших дистрібуцийних компаній України.

Співпраця ДП «Сумітек Україна» і LNZ Group почалося в 2015 році з покупки двох навантажувачів Тойота. І вже в 2016-м-коді парк поповнився ще чотирма моделями.

«Компанія дуже активно розвивається, особливо два останні роки. Розширюється відділ дистрибуції і збільшується обсяг виробництва на заводі. Планується збільшення парку і на заводі і на дистрібуцийних складах, які добудовуватимуться. Є також ідея розширювати парк до електричних навантажувачів» - стверджує Левченко Іван, технічний директор LNZ Group.

І як завжди відповідь на важливе питання, яке ми задаємо всім нашим клієнтам «Чому ви вибрали навантажувачі Тойота?»:

«По-перше, зіграло роль  проведення аналогії з якістю, доступності і надійності автомобілів Тойота. Адже у нас дуже великий парк автомобілів цієї марки. Тому ми і зупинилися на виборі навантажувачів Тойота. По-друге, є досвід роботи з китайськими виробниками і були нюанси з наявністю запчастин в Україні, тому і вирішили порівняти. Тойота, тому що сам їжджу на Тойоті!» - розповідає Левченко Іван, технічний директор LNZ Group.

Хочеться визнати, що працювати з таким партнером як агропромислова компанія LNZ Group одне задоволення. Відчувається, що є частиною чогось великого і надійного. Того, що поза сумнівом покращує добробут країни. Адже недаремно гасло компанії звучить так: «LNZ Group – компанія, яка піклується про вас.»

Компанія «Сумітек Україна» запустила новий цех по виробництву шлангів
08 жовтня 2019

Компанія «Сумітек Україна» запустила новий цех по виробництву шлангів

Компанія «Сумітек Україна» не зраджує своїм традиціям і продовжує влаштовувати дні відкритих дверей на честь запуску нового цеху. На цей раз свої двері відкрив цех по виробництву шлангів. Відзначимо, новий цех спеціалізуватиметься не лише на виробництві шлангів, але і на ремонті редукторів.

Вітаємо з Днем Металурга!
19 липня 2019

Вітаємо з Днем Металурга!

ДП "Сумітек Укураїна" вітає з Днем Металурга!

Три можливих причини перегріву навантажувача
31 травня 2019

Три можливих причини перегріву навантажувача

Утримання парку вантажної техніки - завдання досить об'ємне. Одним з найважливіших моментів, який необхідно контролювати, це чи працює ваше устаткування на максимальному рівні своєї продуктивності. Некоректна робота або перегрів системи можуть привести до серйозного зростання ваших операційних витрат і незапланованих ремонтів.