08 жовтня 2019

Компанія «Сумітек Україна» запустила новий цех по виробництву шлангів

Компанія «Сумітек Україна» не зраджує своїм традиціям і продовжує влаштовувати дні відкритих дверей на честь запуску нового цеху. На цей раз свої двері відкрив цех по виробництву шлангів. Відзначимо, новий цех спеціалізуватиметься не лише на виробництві шлангів, але і на ремонті редукторів.

Під час офіційного відкриття, червону стрічку урочисто перерізали директор ДП «Сумітек Україна» Олександр Щербаков, перший заступник голови правління ВАТ «Полтавський ГОК» Володимир Іванов, заступник директора по виробництву ПО гірничотранспортного комплексу ВАТ «Полтавський ГОК» Кріс Социо Метью і президент «Сумітек Інтернешнл» Містер Шираторі-сан.

Нове приміщення відвідали представники «Полтавський ГОК», «Єристівський ГОК», «Північний ГОК», «Інгулецкий ГОК» та Метінвест Холдинг. Також на новий цех приїхали поглянути гості з компаній «Сумітек Інтернешнл», «Комацу Германію», «Комацу Америка» і «Комацу Європа». Клієнти «Сумітек Україна» змогли не лише познайомитися з новим цехом, але й дізнатися більше про системи неруйнівного контролю і автоматизації техніки.

В рамках офіційної програми була продемонстрована робота системи підйому важкої техніки і тестового стенду для випробування шлангів.

Тестовий стенд для випробування перевірив працездатність шлангу під подвійним робочим тиском. Дослідним шляхом стенд показав, що шланг виконаний з якісного матеріалу. А ось під час доволі незвичайного випробування системи підйому важкої техніки, устаткування синхронно наливало віскі, що поза сумнівом справило враження на гостей заходу.

Світлого Великодня!
18 квітня 2020

Світлого Великодня!

Бажаємо всім світлого Великодня!

Безпека - це просто
16 квітня 2020

Безпека - це просто

Безпека - це просто, якщо безпека - це ваш усвідомлений вибір.

У 2019 Komatsu теж серед лідерів у боротьбі з глобальним потеплінням
24 січня 2020

У 2019 Komatsu теж серед лідерів у боротьбі з глобальним потеплінням

Komatsu Ltd. (Президент і головний виконавчий директор: Хіроюки Огава) знову була внесена до списку лідерів (Список «А»), які вносять вклад до боротьби з глобальним потеплінням.