18 лютого 2014

KOMTRAX

Система моніторингу систем Komatsu

KOMTRAX збирає найважливіші відомості про машини, полегшуючи і роблячи більш ефективним управління парком техніки.

Зібрані відомості містять ключову інформацію про операторів, машини, умови роботи ... і про багато іншого.

Все залежить від інформації…

KOMTRAX являє собою систему віддаленого моніторингу парку техніки, розроблену компанією Komatsu. Найпередовіша бездротова технологія і надійний, інтуїтивно зрозумілий Web-інтерфейс забезпечують доступ до найважливішої інформації ... коли завгодно, де завгодно.

Управління парком техніки та майном на основі фактів

Система KOMTRAX показує, де знаходяться ваші машини, яку роботу вони виконують і як. Вона забезпечує повне управління парком техніки, в результаті чого підвищується коефіцієнт використання машин, скорочуються простої, з більшою точністю розраховується вартість робіт і знижується вартість володіння та експлуатації техніки.

Відомості про роботу техніки

KOMTRAX допомагає домогтися від машин максимальної віддачі і постачає вас корисними відомостями про звички і уміння операторів. Крім того, KOMTRAX служить джерелом інформації, необхідну для підвищення продуктивності роботи, для своєчасного періодичного і превентивного техобслуговування, профілактичного техобслуговування або відновлювального ремонту, а також навчання операторів.

Поліпшення підтримки з боку дистриб'юторів

Використовуючи зібрані KOMTRAX відомості, дистриб'ютор може реорганізувати свої кадри, робочі процеси та товароматеріальні запаси так, щоб краще задовольняти ваші потреби в запчастинах, техобслуговуванні і поточному ремонті. Точна і своєчасна інформація сприяє скороченню часу відгуку на звернення, зниження витрат і зменшення простоїв.

Інтуїтивно зрозумілий Web-інтерфейс

KOMTRAX на основі інтернет-технологій відкриває доступ до величезного обсягу інформації в зручній для використання формі. Маса різноманітних таблиць і діаграм, а також корисні можливості пошуку і фільтрації прискорюють й спрощують знаходження потрібних даних. Передбачена можливість експорту даних у звичні офісні додатки або у вигляді таблиць для подальшого аналізу.

Функціональні можливості

• • Контроль місцеположення
  • • Встановлення та контроль географічних кордонів
  • • Показники лічильника мотогодин
  • • Робочі карти
  • • Рівень палива
  • • Температура охолоджуючої рідини
  • • Попереджувальні повідомлення і сигнали
  • • Повідомлення про необхідність техобслуговування
  • • Напрацювання в мотогодинах
  • • Інтенсивність завантажень
  • • Блокування двигуна
  • • Середня витрата палива
  • • Інформація про використання машини
  • • Місячні та річні звіти
  • • Додаток для роботи через інтернет

...і багато іншого

Функціональні можливості KOMTRAX залежать від моделі та серії машини.

KOMTRAX видає оперативну і своєчасну інформацію, яка допомагає вам, вашому дистриб'ютору та компанії Komatsu успішніше запобігати небажані явища і швидше реагувати на виникаючі несправності.

KOMTRAX дозволяє повніше контролювати хід робіт і допомагає збільшити ресурс робочих вузлів машини, зменшити число раптових відмов, виключити більшість причин незапланованих простоїв та краще управляти підприємством.

Web- інтерфейс і спеціалізовані додатки

Додаток для роботи через інтернет KOMTRAX дозволяє вам тримати в полі зору всю інформацію про машину за допомогою наочних карт, графіків і таблиць. Передбачено безліч параметрів пошуку для швидкого знаходження відомостей про конкретні машини. На основі інтенсивності експлуатації, віку, різних повідомлень та ін.

Передбачена можливість налаштування прав доступу до інформації, щоб ті, кому потрібно, бачили те, що їм потрібно. Крім цього, інформацію з системи KOMTRAX можна завантажити через сервер в програми табличних розрахунків, де її можна додатково проаналізувати, чи ввести безпосередньо у використовувані офісні системи.

Підтримка з боку дистриб'ютора

KOMTRAX допомагає дистриб'ютору краще обслуговувати вашу техніку і враховувати ваші потреби. Використовуючи повну інформацію, отриману за допомогою KOMTRAX, ваш дистриб'ютор зможе реалізувати превентивний підхід і передбачати потребу в ремонті або обслуговуванні, а також визначити які для цього знадобляться запчастини зараз і в майбутньому. Завдяки інформації, що надходить через KOMTRAX, швидше відбувається модернізація продукції Komatsu, збільшується термін служби вузлів, скорочується вартість володіння технікою; при цьому обладнання постійно працює в оптимальному режимі.

Додаткові фінансові вигоди

Коли настає пора продати або обміняти стару техніку на нову, то наявність повної і точної історії технічного стану та експлуатації ваших машин може підвищити ціну продажу. Крім того, впроваджена компанією Komatsu функція контролю за перебуванням машин в заданих географічних межах і функція блокування двигуна зменшують ймовірність викрадення або використання машин не за призначенням. У багатьох випадках це сприяє зменшенню страхових внесків.

KOMTRAX служить джерелом інформації, необхідної для прийняття найкращих з можливих рішень з організації та ведення робіт ...

Завжди під рукою...

KOMTRAX допомагає вам поліпшити контроль над машинами, надаючи найважливіші відомості про стан і режими експлуатації вашого обладнання. У разі виникнення потенційної проблеми ваш авторизований дистриб'ютор отримає інформацію про характер несправності, що дозволить краще організувати технічну підтримку, скоротити витрати і незаплановані простої.

Моніторинг роботи машин сприяє правильній побудові графіка техобслуговування і допомагає виявити назріваючу несправність до виникнення відмови, здатного розвинутися до фатальної поломки. Контроль над операторами надає точні дані про продуктивність праці і коефіцієнті використання техніки, що покращує ефективність роботи і допомагає в навчанні нових операторів. Крім цього, інтуїтивно зрозумілий Web-інтерфейс KOMTRAX полегшує перегляд і управління всієї інформації, що збирається, коли завгодно і де завгодно.

Контроль місцеположення

Використовуючи дані супутників глобальної системи позиціювання, KOMTRAX в будь-яку хвилину вкаже місце розташування ваших машин, допомагаючи планування транспортування, заправки паливом, технічного обслуговування, а також роблячи угон та несанціоноване використання майже неможливим.

Установка і контроль географічних кордонів

Ваш дистриб'ютор може допомогти в створенні географічних областей, які показують , де машинам можуть працювати. Якщо у звіті про місцезнаходження машини повідомляється, що вона знаходиться за межами заданих областей, на екрані з'являється інтерактивне повідомлення, яке, за бажання, ви зможете отримати електронною поштою .

Показники лічильника мотогодин

Передбачений облік напрацювання техніки, корисний для вирішення ряду завдань, в тому числі складання графіків оглядів, поточного ремонту та техобслуговування. Завдяки цьому виключається необхідність особистого перебування інспекторів на робочому об'єкті, а також використання сторонніх осіб для ведення обліку та реєстрації поточних мотогодин.

Робочі карти

KOMTRAX повідомляє, в який час доби працюють машини; чи працюють вони в належний час.

Рівень палива

Відомості про рівень палива допомагають раціональніше організувати дозаправку і визначити, які машини експлуатуються найбільш інтенсивно. Гістограма з 15 стовпцями показує, скільки палива залишається в баку у кінці дня.

Температура охолоджуючої рідини

Щоночі подається звіт про найбільше добове значення нагріву охолоджуючої рідини.

Попереджувальні повідомлення та сигнали

Якщо на панелі приладів машини загориться сигнальний індикатор, ви про це дізнаєтеся. Для зручності спостереження на сайті відображається опис застережливого сигналу, а також період його появ.

Інформація про несправності

Інформація про несправності пересилається обслуговуючому вас дистриб'ютору Komatsu , так що техніки можуть провести діагностику машини і виявити причини несправностей ще до прибуття на робочий об'єкт. Завдяки цьому скорочуються шляхові витрати, простої, а механік, який вперше прибуває на об'єкт, відразу привозить з собою потрібні запчастини.

Повідомлення про необхідне техобслуговування / заміни

Попереджувальні повідомлення нагадують про те, коли саме необхідно замінити витратні запчастини та рідини, наприклад, фільтри і масло, щоб підтримувати високу продуктивність машини і продовжити термін служби обладнання.

Напрацювання в мотогодинах

Детальні відомості про експлуатацію говорять вам про те, як і коли використовується конкретна машина. А також наскільки робота машин та операторів продуктивна. На наочній гістограмі відображається загальний час роботи двигуна, час фактичної роботи машини (визначається по тиску у гідравлічній системі), і час експлуатації навісного обладнання.

Інтенсивність навантаження

Знаючи рівні тиску в гідросистемі і навантаження на машину, можна краще спланувати заміну витратних запчастин і робочих рідин, а також запобігти серйозні відмови. Ці свідчення також служать раннім попередженням про можливі проблеми і показують, чи відповідає машина за своєю потужністю і габаритами призначеному їй завданням.

Блокування двигуна

Ряд можливостей по блокуванню та розблокуванню двигуна допомагають забезпечити експлуатацію ваших машин тільки на встановлених ділянках, а також у встановлені дні та час .

Середні погодинні витрати палива

За свідченнями, що знімається з клапана уприскування палива, можна отримати справжнє уявлення про кількість фактично витраченого палива і про середні його витраті за звітний період. Так можна виявити машини, які надмірно завантажені або недостатньо завантажені, а також машини, що потребують техобслуговування.

Відомості про використання машини

Ключові відомості про використання вашої машини, наприклад , часу копання, пересування, підйому, дозволяють контролювати роботу оператора і допомагають готувати нових операторів.

Місячні та річні зведення

Передбачено складання зведених звітів з усіма найважливішими даними. Вони допомагають проаналізувати закономірності у використанні парку техніки, складати графіки експлуатації і техобслуговування машин, планувати закупівлю нового обладнання, розраховувати вартість робіт та ін.

K0MTRAX

Систему KOMTRAX встановлюють майже на всі види будівельної техніки Komatsu, включаючи:

- Екскаватори

- Малі самоскиди

- Гусеничні бульдозери

- Автогрейдери

- Колісні навантажувачі

- Самоскиди з шарнірно зчленованою рамою

По суті, нею можна оснастити будь-яку одиницю техніки, в якій використовується електрообладнання на 12 В або 24 В, в тому числі автомобілі техдопомоги та комунальну техніку. Крім того, системою KOMTRAX можна дообладнати раніше випущені машини і навіть техніку інших виробників.

-  Сумісність з ПК / стандартом AT

-   ЦП: не гірше Intel Pentium 300 МГц (рекомендовано)

-   Пам'ять: не менше 256 Мбайт (рекомендовано)

-   Жорсткий диск: 1 Гбайт вільного простору (рекомендовано)

-   Дисплей: 16бітний з роздільною здатністю не менше 1024 х 768 (рекомендовано)

Програмне забезпечення

_ ОС: WindowsXP/Windows2000

_ Браузер: Internet Explorer версії 6.0 SP1 и вище

www.Komatsu.ru

За додатковою інформацією звертайтеся до місцевого дистреб’ютора компанії Komatsu.

ДП "Сумітек Укаїна" вітає зі святом Великодня!
26 квітня 2019

ДП "Сумітек Укаїна" вітає зі святом Великодня!

Бажаємо світла та тепла в цей святковий день! Нехай в ваших сім'ях панує мир та достаток! Смачної паски! Посмішок та добра вам!

Компанія Komatsu представила обладнання нового покоління на виставці Bauma 2019
23 квітня 2019

Компанія Komatsu представила обладнання нового покоління на виставці Bauma 2019

У квітні відбулася найбільша у сфері будівельної індустрії виставка Bauma 2019, на якій був презентований електричний міні- екскаватор Komatsu. Екологічно нешкідливий і зручний для людей екскаватор відкрив виставку цього року.

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач
29 березня 2019

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач Електронна комерція стрімко розвивається, тому онлайн-замовлення стають звичною частиною купівельної поведінки, що пов'язане із необхідністю збільшувати число доставок і загальних логістичних перевезень. Компанії постійно зустрічаються з проблемами якості, ефективності та безпеки переміщення, а також швидкої збірки товарів.