11 вересня 2015

Відкриття нової майстерні у м. Комсомольськ (Полтавська обл.)

4 вересня 2015 компанія «Сумітек Україна» організувала День відкритих дверей, присвячений запуску нової майстерні з ремонту й відновлення гідравлічних циліндрів. Святковий захід відвідали місцеві представники таких компаній, як ВАТ «Полтавський ГЗК», ТОВ «Єристівський ГЗК», ТОВ «Белановский ГЗК», а також гості з міста Кривий Ріг в особі представників ПАТ «Центральний ГЗК» та ПАТ «Інгулецький ГЗК».

В рамках відкриття центру запрошених чекала насичена програма, що складалася з урочистої частини, презентацій, екскурсії по майстерні і демонстрації унікального для України обладнання з обслуговування гідравлічних циліндрів. Захід завершився фуршетом, неформальним приємним спілкуванням і лотерейним розіграшом призів.

Після урочистого перерізання червоної стрічки, в якому брали участь представники вищого керівництва ВАТ «Полтавський ГЗК» і ДП «Сумітек Україна», гості змогли ознайомитися з повним спектром послуг з обслуговування гідравлічних циліндрів, а саме:

1. Розбирання \ збірка
2. Мийка
3. Діагностика
4. Хонінгування
5. Токарно-зварювальні роботи (обрізання \ обварювання гільз)
6. Наплавлення \ розточування вушок
7. Шліфування штоків циліндрів
8. Тест на наявність витоків

Переваги даного обладнання:
1. Всі роботи виконуються висококваліфікованими працівниками на обладнанні, що не має аналогів в Україні.
2. За технічними характеристиками і терміну експлуатації після установки відновлений циліндр на даному обладнанні на 100% збігається з характеристиками нового циліндра.
3. Вартість капітального ремонту гідроциліндра становить 50% від вартості нового.
4. Гарантійний термін після ремонту відповідає гарантії заводу виробника.

Також варто відзначити, що всі роботи проводяться з дотриманням правил безпеки і згідно з міжнародними стандартами, що дозволяє виконувати ремонт на високому професійному рівні.

«Компанія і в майбутньому плануємо інвестувати ресурси в розвиток даного сервісного центру. Зокрема, в майбутньому планується покупка верстата для нанесення хрому », - прокоментував заступник генерального директора ДП« Сумітек Україна »пан Щербаков Олександр Миколайович.

«Сумітек Україна» - лідер з постачання обладнання та системних рішень!

Більше фото з заходу можна побачити в нашій фотогалереї.

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач
29 березня 2019

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач Електронна комерція стрімко розвивається, тому онлайн-замовлення стають звичною частиною купівельної поведінки, що пов'язане із необхідністю збільшувати число доставок і загальних логістичних перевезень. Компанії постійно зустрічаються з проблемами якості, ефективності та безпеки переміщення, а також швидкої збірки товарів.

Вітаємо вас зі святом весни, краси та любові!
06 березня 2019

Вітаємо вас зі святом весни, краси та любові!

Прекрасні жінки! Вітаємо вас зі святом весни, краси та любові!

Toyota Industries у списку «А» рейтингу *CDP
28 лютого 2019

Toyota Industries у списку «А» рейтингу *CDP

Компанія Toyota Industries Corporation (TICO) також була внесена до списка лідерів рейтингу CDP (Список «А») з максимальним балом. У свою чергу компанія Toyota Material Handling Europe (TMHE), що входить до складу TICO, зробила істотний вклад в це досягнення.