11 вересня 2015

Відкриття нової майстерні у м. Комсомольськ (Полтавська обл.)

4 вересня 2015 компанія «Сумітек Україна» організувала День відкритих дверей, присвячений запуску нової майстерні з ремонту й відновлення гідравлічних циліндрів. Святковий захід відвідали місцеві представники таких компаній, як ВАТ «Полтавський ГЗК», ТОВ «Єристівський ГЗК», ТОВ «Белановский ГЗК», а також гості з міста Кривий Ріг в особі представників ПАТ «Центральний ГЗК» та ПАТ «Інгулецький ГЗК».

В рамках відкриття центру запрошених чекала насичена програма, що складалася з урочистої частини, презентацій, екскурсії по майстерні і демонстрації унікального для України обладнання з обслуговування гідравлічних циліндрів. Захід завершився фуршетом, неформальним приємним спілкуванням і лотерейним розіграшом призів.

Після урочистого перерізання червоної стрічки, в якому брали участь представники вищого керівництва ВАТ «Полтавський ГЗК» і ДП «Сумітек Україна», гості змогли ознайомитися з повним спектром послуг з обслуговування гідравлічних циліндрів, а саме:

1. Розбирання \ збірка
2. Мийка
3. Діагностика
4. Хонінгування
5. Токарно-зварювальні роботи (обрізання \ обварювання гільз)
6. Наплавлення \ розточування вушок
7. Шліфування штоків циліндрів
8. Тест на наявність витоків

Переваги даного обладнання:
1. Всі роботи виконуються висококваліфікованими працівниками на обладнанні, що не має аналогів в Україні.
2. За технічними характеристиками і терміну експлуатації після установки відновлений циліндр на даному обладнанні на 100% збігається з характеристиками нового циліндра.
3. Вартість капітального ремонту гідроциліндра становить 50% від вартості нового.
4. Гарантійний термін після ремонту відповідає гарантії заводу виробника.

Також варто відзначити, що всі роботи проводяться з дотриманням правил безпеки і згідно з міжнародними стандартами, що дозволяє виконувати ремонт на високому професійному рівні.

«Компанія і в майбутньому плануємо інвестувати ресурси в розвиток даного сервісного центру. Зокрема, в майбутньому планується покупка верстата для нанесення хрому », - прокоментував заступник генерального директора ДП« Сумітек Україна »пан Щербаков Олександр Миколайович.

«Сумітек Україна» - лідер з постачання обладнання та системних рішень!

Більше фото з заходу можна побачити в нашій фотогалереї.

Компанія «Сумітек Україна» запустила новий цех по виробництву шлангів
08 жовтня 2019

Компанія «Сумітек Україна» запустила новий цех по виробництву шлангів

Компанія «Сумітек Україна» не зраджує своїм традиціям і продовжує влаштовувати дні відкритих дверей на честь запуску нового цеху. На цей раз свої двері відкрив цех по виробництву шлангів. Відзначимо, новий цех спеціалізуватиметься не лише на виробництві шлангів, але і на ремонті редукторів.

Вітаємо з Днем Металурга!
19 липня 2019

Вітаємо з Днем Металурга!

ДП "Сумітек Укураїна" вітає з Днем Металурга!

Три можливих причини перегріву навантажувача
31 травня 2019

Три можливих причини перегріву навантажувача

Утримання парку вантажної техніки - завдання досить об'ємне. Одним з найважливіших моментів, який необхідно контролювати, це чи працює ваше устаткування на максимальному рівні своєї продуктивності. Некоректна робота або перегрів системи можуть привести до серйозного зростання ваших операційних витрат і незапланованих ремонтів.