03 лютого 2016

Новини партнерів ще раз доводять високу ефективність техніки Komatsu!

АТ "СУЕК" поставило новий рекорд на самоскидах KOMATSU Hd785 завдяки кращим бригадам водіїв самоскидів на своїх підприємствах.
Протягом року конкурсанти кожну робочу зміну прагнули збільшити об'єм перевезеної гірської породи після вскришних робіт. Два екіпажі Березовського розрізу встановили виробничі рекорди. Підведення підсумків роботи відбулося на майданчику, де йдуть гірські роботи. Екіпажі автосамоскидів KOMATSU за рік перевезли більше 1 000 000 кубічних метрів породи – це рекорд серед всіх підприємств АТ "СУЕК".
Ударники праці внесли величезний вклад до загальної справи. З цим рекордсменів привітав директор Березовського розрізу Олександр Буйніцкий. В умовах Сибіру рекордні результати багато в чому залежать від надійної техніки. Самоскиди KOMATSU не підвели. Директор Сибірської Філії "Сумітек Інтернейшнл" С.Н. Зиков привітав водіїв-рекордсменів, поблагодаріл за грамотне поводження з машинами і запросив групу від розрізу «Березовський» відвідати завод KOMATSU м. Ярославль, де виробляються самоскиди Hd785, як дарунок від компанії ТОВ «Сумітек Інтернейшнл».
За допомогою техніки KOMATSU колона самоскидів за рік перевезла майже 6 000 000 кубічних метрів породи. Це майже на 300 000 більше, ніж торік.

Компанія «Сумітек Україна» запустила новий цех по виробництву шлангів
08 жовтня 2019

Компанія «Сумітек Україна» запустила новий цех по виробництву шлангів

Компанія «Сумітек Україна» не зраджує своїм традиціям і продовжує влаштовувати дні відкритих дверей на честь запуску нового цеху. На цей раз свої двері відкрив цех по виробництву шлангів. Відзначимо, новий цех спеціалізуватиметься не лише на виробництві шлангів, але і на ремонті редукторів.

Вітаємо з Днем Металурга!
19 липня 2019

Вітаємо з Днем Металурга!

ДП "Сумітек Укураїна" вітає з Днем Металурга!

Три можливих причини перегріву навантажувача
31 травня 2019

Три можливих причини перегріву навантажувача

Утримання парку вантажної техніки - завдання досить об'ємне. Одним з найважливіших моментів, який необхідно контролювати, це чи працює ваше устаткування на максимальному рівні своєї продуктивності. Некоректна робота або перегрів системи можуть привести до серйозного зростання ваших операційних витрат і незапланованих ремонтів.