03 лютого 2016

Новини партнерів ще раз доводять високу ефективність техніки Komatsu!

АТ "СУЕК" поставило новий рекорд на самоскидах KOMATSU Hd785 завдяки кращим бригадам водіїв самоскидів на своїх підприємствах.
Протягом року конкурсанти кожну робочу зміну прагнули збільшити об'єм перевезеної гірської породи після вскришних робіт. Два екіпажі Березовського розрізу встановили виробничі рекорди. Підведення підсумків роботи відбулося на майданчику, де йдуть гірські роботи. Екіпажі автосамоскидів KOMATSU за рік перевезли більше 1 000 000 кубічних метрів породи – це рекорд серед всіх підприємств АТ "СУЕК".
Ударники праці внесли величезний вклад до загальної справи. З цим рекордсменів привітав директор Березовського розрізу Олександр Буйніцкий. В умовах Сибіру рекордні результати багато в чому залежать від надійної техніки. Самоскиди KOMATSU не підвели. Директор Сибірської Філії "Сумітек Інтернейшнл" С.Н. Зиков привітав водіїв-рекордсменів, поблагодаріл за грамотне поводження з машинами і запросив групу від розрізу «Березовський» відвідати завод KOMATSU м. Ярославль, де виробляються самоскиди Hd785, як дарунок від компанії ТОВ «Сумітек Інтернейшнл».
За допомогою техніки KOMATSU колона самоскидів за рік перевезла майже 6 000 000 кубічних метрів породи. Це майже на 300 000 більше, ніж торік.

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач
29 березня 2019

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач Електронна комерція стрімко розвивається, тому онлайн-замовлення стають звичною частиною купівельної поведінки, що пов'язане із необхідністю збільшувати число доставок і загальних логістичних перевезень. Компанії постійно зустрічаються з проблемами якості, ефективності та безпеки переміщення, а також швидкої збірки товарів.

Вітаємо вас зі святом весни, краси та любові!
06 березня 2019

Вітаємо вас зі святом весни, краси та любові!

Прекрасні жінки! Вітаємо вас зі святом весни, краси та любові!

Toyota Industries у списку «А» рейтингу *CDP
28 лютого 2019

Toyota Industries у списку «А» рейтингу *CDP

Компанія Toyota Industries Corporation (TICO) також була внесена до списка лідерів рейтингу CDP (Список «А») з максимальним балом. У свою чергу компанія Toyota Material Handling Europe (TMHE), що входить до складу TICO, зробила істотний вклад в це досягнення.