30 березня 2014

29 марта 2014 года в спорткомплексе НТУУ КПИ состоялся 1-й отборочный тур футбольного турнира Американской торговой Палаты 2014 (2014 Annual Indoor Football Tournament).

В 1-м отборочном туре команда Sumitec Ukraine провела 3 игры с командами своей группы: «Укрсиббанк», Asters и E&Y. По итогам тура команда Sumitec Ukraine заняла 2-е место в группе.

Поздравляем наших игроков и благодарим оргкомитет Американской Торговой Палаты в Украине за отличную организацию и проведение ежегодного турнира АСС по футболу 2014!

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач
29 березня 2019

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач Електронна комерція стрімко розвивається, тому онлайн-замовлення стають звичною частиною купівельної поведінки, що пов'язане із необхідністю збільшувати число доставок і загальних логістичних перевезень. Компанії постійно зустрічаються з проблемами якості, ефективності та безпеки переміщення, а також швидкої збірки товарів.

Вітаємо вас зі святом весни, краси та любові!
06 березня 2019

Вітаємо вас зі святом весни, краси та любові!

Прекрасні жінки! Вітаємо вас зі святом весни, краси та любові!

Toyota Industries у списку «А» рейтингу *CDP
28 лютого 2019

Toyota Industries у списку «А» рейтингу *CDP

Компанія Toyota Industries Corporation (TICO) також була внесена до списка лідерів рейтингу CDP (Список «А») з максимальним балом. У свою чергу компанія Toyota Material Handling Europe (TMHE), що входить до складу TICO, зробила істотний вклад в це досягнення.