30 березня 2014

29 марта 2014 года в спорткомплексе НТУУ КПИ состоялся 1-й отборочный тур футбольного турнира Американской торговой Палаты 2014 (2014 Annual Indoor Football Tournament).

В 1-м отборочном туре команда Sumitec Ukraine провела 3 игры с командами своей группы: «Укрсиббанк», Asters и E&Y. По итогам тура команда Sumitec Ukraine заняла 2-е место в группе.

Поздравляем наших игроков и благодарим оргкомитет Американской Торговой Палаты в Украине за отличную организацию и проведение ежегодного турнира АСС по футболу 2014!

Компанія «Сумітек Україна» запустила новий цех по виробництву шлангів
08 жовтня 2019

Компанія «Сумітек Україна» запустила новий цех по виробництву шлангів

Компанія «Сумітек Україна» не зраджує своїм традиціям і продовжує влаштовувати дні відкритих дверей на честь запуску нового цеху. На цей раз свої двері відкрив цех по виробництву шлангів. Відзначимо, новий цех спеціалізуватиметься не лише на виробництві шлангів, але і на ремонті редукторів.

Вітаємо з Днем Металурга!
19 липня 2019

Вітаємо з Днем Металурга!

ДП "Сумітек Укураїна" вітає з Днем Металурга!

Три можливих причини перегріву навантажувача
31 травня 2019

Три можливих причини перегріву навантажувача

Утримання парку вантажної техніки - завдання досить об'ємне. Одним з найважливіших моментів, який необхідно контролювати, це чи працює ваше устаткування на максимальному рівні своєї продуктивності. Некоректна робота або перегрів системи можуть привести до серйозного зростання ваших операційних витрат і незапланованих ремонтів.