29 березня 2019

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач

Електронна комерція стрімко розвивається, тому онлайн-замовлення стають звичною частиною купівельної поведінки, що пов'язане із необхідністю збільшувати число доставок і загальних логістичних перевезень. Компанії постійно зустрічаються з проблемами якості, ефективності та безпеки переміщення, а також швидкої збірки товарів.

Проекти, спрямовані на підвищення ефективності, зазвичай пов'язані зі збільшенням обсягу виробництва, що зумовлює переміщення великої кількості матеріалів і продукції. У свою чергу, це впливає на загальний виробничий потік, процедури комплектації й навіть логістику вантажів в аеропортах. Збільшити пропускну здатність зі збереженням безпеки можна шляхом перегляду стратегії вантажно-розвантажувальних робіт.

Одним із варіантів переміщення матеріалів є відмова від вилочного автонавантажувача й перехід до використання вантажних візків з тягачем.

Електрокар з палетами для переміщення товарів на складі

Раціональне виробництво вимагає аби всі необхідні матеріали були присутні в місці виробничого процесу. При цьому не повинно бути нічого зайвого, а все необхідне зобов'язане доставлятися якомога оперативніше. У сфері електронної комерції під час сортування товару та збору замовлення для клієнтів також необхідні ефективні рішення для переміщення товарів.

Буксирувальний тягач є чудовою альтернативою традиційним вилочним навантажувачам для обробки окремих предметів. Вони безпечні, прості в маневруванні, ідеально підходять для перевезення піддонів і збору замовлень.

Що робити, якщо потрібно перемістити кілька вантажів одночасно?

Складської тягач з причепами забезпечує можливість вибору декількох груп товарів для різних виробничих процесів або замовлень. Існує велика різноманітність вантажного транспорту, який ви можете вибрати, щоб зібрати буксирний поїзд. Таким чином, можна працювати з вантажем різних габаритів, завантажувати його з однієї або з обох сторін, переміщувати товари за допомогою піддонів для ефективного використання робочої сили і завдань з максимальною економією часу.

Що потрібно для економного виробництва?

Ідея роботи з тягачами полягає в поповненні матеріалу в міру його використання, а не в зберіганні надлишкового матеріалу на виробничій ділянці. Тягові машини можуть використовуватися для періодичного курсування по території виробництва, або ж по безперервному маршруту із зупинками в призначених точках, які або залишають вантаж на піддоні, або ж забирають його на причепі.

Переваги:

• тягачі підтримують ефективний потік;

• менше людей потрібне для перевезення тієї ж кількості товарів;

• менша кількість обладнання заощаджує місце й допомагає забезпечити безпеку (менша кількість інцидентів, менший ризик виникнення незручних, вузьких проходів тощо);

• гнучкість перевезень;

• підвищення рівня раціональності процесів.

Клієнти бажають швидко отримувати свої замовлення?

Можливість реалізовувати свою продукцію через Інтернет дозволила збільшити продажі, що, однак, викликало необхідність підвищити швидкість доставки. Збір замовлень повинен відбуватися прудко й легко. Спеціальні рішення для візків з регульованими відсіками для ящиків або незакріплених предметів полегшують сортування замовлень при комплектації.

Тягачі можуть також використовуватися для поповнення запасів, оскільки вони забезпечують гнучкість при транспортуванні великої кількості крупних і / або дрібних предметів до різних місць призначення.

Дбаєте про комфорт і безпеку оператора?

Під час роботи оператори мають безперешкодний огляд, зокрема, з сидіння тягача (без погіршення видимості через щоглу.

На відміну від навантажувача, тягачі везуть вантаж позаду і рухаються тільки вперед, тоді як навантажувачам часто потрібний задній хід, а це обмежує видимість в процесі. Хороша видимість особливо необхідна в жвавих місцях, наприклад, в аеропортах. Крім того, сидячі буксирні тягачі пропонують операторам зручний робочій простір під час поїздки на далекі відстані за будь-яких погодних умов.

Перехід до тягового обладнання стане в нагоді під час роботі вашої компанії. Перед заміною транспорту важливо провести серед співробітників докладний інструктаж і навчання.

Ви розглядаєте автоматизацію на своєму складі?

Автоматизація оптимізує потік товарів, зводячи до мінімуму витрати часу і фінансів. Робітники звільняють час для обробки більш складних завдань замість повторюваних процесів. Автоматичні тягачі можуть взяти на себе повторювані перевезення і доставити вантаж точно та безпечно до пункту призначення.

Складський тягач з палетами зручний на виробництві, для перевезень вантажів в аеропорту або на вокзалі, при комплектації на складі, в магазинах та загалом для регулярних перевезень різних типів вантажів. Він заощаджує час і сили персоналу, роблячи процес виробництва швидким і водночас дешевим.

Більше о тягачах можете дізнатись в нашому каталозі: https://www.sumitec.com.ua/catalogue/bt/katalog_bt/tyagachi/

Вітаємо вас зі святом весни, краси та любові!
06 березня 2019

Вітаємо вас зі святом весни, краси та любові!

Прекрасні жінки! Вітаємо вас зі святом весни, краси та любові!

Toyota Industries у списку «А» рейтингу *CDP
28 лютого 2019

Toyota Industries у списку «А» рейтингу *CDP

Компанія Toyota Industries Corporation (TICO) також була внесена до списка лідерів рейтингу CDP (Список «А») з максимальним балом. У свою чергу компанія Toyota Material Handling Europe (TMHE), що входить до складу TICO, зробила істотний вклад в це досягнення.

Komatsu і глобальне потепління
31 січня 2019

Komatsu і глобальне потепління

Компанію Komatsu Ltd. було внесено до списку лідерів (Список «А»), які вносять свій вклад у боротьбу із глобальним потеплінням.