10 червня 2016

БОМАГ на виставці Баума 2016

Дорожні фрези БОМАГ: Ліквідація тонкодисперсних часток до 80%

Основна мета компанії БОМАГ - це розвивати машини, які видаляють тонкодисперсні частки під час дорожньої переробки як можна ефективніше. Завдяки співпраці з голландською компанією Environmental Nano Solutions (ENS Europe BV), яка ставить своїм пріоритетним завданням розробку продуктів-рішень по боротьбі з тонкодисперсними частками, компанія БОМАГ отримала часткову перемогу над дрібним пилом. На виставці Bauma 2016, компанія БОМАГ вперше представила спільну розробку для пилезбору в компактних і великих фрезерних машинах. Фахівці Інституту з дослідження небезпечних речовин (IGF) Університету Рурського в Бохуме підтвердили, що, використовуючи це рішення, понад 80% з тонкодисперсних часток обробляються електростатично і знешкоджуються.

Маленька коробка, значний вплив

Нова система розміщується в маленькій коробці на конвєєрній стрічці. Частки пил, який переносить витяг через електричне, поле стають позитивно зарядженими і притягуються електродом до протилежної стінки коробки. Там частки пилу осідають, злипаються і формують пластівці, які вже неможливо вдихнути. Пластівці, що утворилися, потім просто вичищаються конвєєрною стрічкою. Виміри Інституту по дослідженню небезпечних речовин (IGF) підтверджують, що понад 80% з твердих часток може бути нейтралізовані таким методом. Без системи витягу пилу, співвідношення двигуна і процесу валяння в масштабі викидів твердих часток складає близько 1:100. З системою витягу пилу, розробленою ENS і компанією БОМАГ, співвідношення зменшене приблизно до 1:20.

Джонатан Стрінгам, менеджер по фрезеруванню в компанії БОМАГ: "Ця нова розробка значно скорочує недоліки дорожньої рециркуляції -  як для операторів будівельних заводів, так і для жителів міст. БОМАГ - єдиний виробник, який пропонує подібне рішення. Воно наближає нас до нашої мети – створення екологічно раціонального будівництва."

Три можливих причини перегріву навантажувача
31 травня 2019

Три можливих причини перегріву навантажувача

Утримання парку вантажної техніки - завдання досить об'ємне. Одним з найважливіших моментів, який необхідно контролювати, це чи працює ваше устаткування на максимальному рівні своєї продуктивності. Некоректна робота або перегрів системи можуть привести до серйозного зростання ваших операційних витрат і незапланованих ремонтів.

ДП "Сумітек Укаїна" вітає зі святом Великодня!
26 квітня 2019

ДП "Сумітек Укаїна" вітає зі святом Великодня!

Бажаємо світла та тепла в цей святковий день! Нехай в ваших сім'ях панує мир та достаток! Смачної паски! Посмішок та добра вам!

Компанія Komatsu представила обладнання нового покоління на виставці Bauma 2019
23 квітня 2019

Компанія Komatsu представила обладнання нового покоління на виставці Bauma 2019

У квітні відбулася найбільша у сфері будівельної індустрії виставка Bauma 2019, на якій був презентований електричний міні- екскаватор Komatsu. Екологічно нешкідливий і зручний для людей екскаватор відкрив виставку цього року.