10 червня 2016

БОМАГ на виставці Баума 2016

Дорожні фрези БОМАГ: Ліквідація тонкодисперсних часток до 80%

Основна мета компанії БОМАГ - це розвивати машини, які видаляють тонкодисперсні частки під час дорожньої переробки як можна ефективніше. Завдяки співпраці з голландською компанією Environmental Nano Solutions (ENS Europe BV), яка ставить своїм пріоритетним завданням розробку продуктів-рішень по боротьбі з тонкодисперсними частками, компанія БОМАГ отримала часткову перемогу над дрібним пилом. На виставці Bauma 2016, компанія БОМАГ вперше представила спільну розробку для пилезбору в компактних і великих фрезерних машинах. Фахівці Інституту з дослідження небезпечних речовин (IGF) Університету Рурського в Бохуме підтвердили, що, використовуючи це рішення, понад 80% з тонкодисперсних часток обробляються електростатично і знешкоджуються.

Маленька коробка, значний вплив

Нова система розміщується в маленькій коробці на конвєєрній стрічці. Частки пил, який переносить витяг через електричне, поле стають позитивно зарядженими і притягуються електродом до протилежної стінки коробки. Там частки пилу осідають, злипаються і формують пластівці, які вже неможливо вдихнути. Пластівці, що утворилися, потім просто вичищаються конвєєрною стрічкою. Виміри Інституту по дослідженню небезпечних речовин (IGF) підтверджують, що понад 80% з твердих часток може бути нейтралізовані таким методом. Без системи витягу пилу, співвідношення двигуна і процесу валяння в масштабі викидів твердих часток складає близько 1:100. З системою витягу пилу, розробленою ENS і компанією БОМАГ, співвідношення зменшене приблизно до 1:20.

Джонатан Стрінгам, менеджер по фрезеруванню в компанії БОМАГ: "Ця нова розробка значно скорочує недоліки дорожньої рециркуляції -  як для операторів будівельних заводів, так і для жителів міст. БОМАГ - єдиний виробник, який пропонує подібне рішення. Воно наближає нас до нашої мети – створення екологічно раціонального будівництва."

У 2019 Komatsu теж серед лідерів у боротьбі з глобальним потеплінням
24 січня 2020

У 2019 Komatsu теж серед лідерів у боротьбі з глобальним потеплінням

Komatsu Ltd. (Президент і головний виконавчий директор: Хіроюки Огава) знову була внесена до списку лідерів (Список «А»), які вносять вклад до боротьби з глобальним потеплінням.

Щиро вітаємо вас з Новим Роком та Різдвом!
24 грудня 2019

Щиро вітаємо вас з Новим Роком та Різдвом!

Бажаємо здійснення мрій і планів, щастя, удачі та успіхів у всіх починаннях!

5 лайфхаків, як поліпшити працездатність операторів навантажувачів
23 грудня 2019

5 лайфхаків, як поліпшити працездатність операторів навантажувачів

У будь-якому бізнесі керівники прагнуть поліпшити свою ефективність і скоротити витрати. Оптимізуючи потік товарів, максимізувавши використання простору, інвестуючи в нові технології і так далі. Це все позитивно впливає на експлуатаційні витрати.