10 червня 2016

БОМАГ на виставці Баума 2016

Дорожні фрези БОМАГ: Ліквідація тонкодисперсних часток до 80%

Основна мета компанії БОМАГ - це розвивати машини, які видаляють тонкодисперсні частки під час дорожньої переробки як можна ефективніше. Завдяки співпраці з голландською компанією Environmental Nano Solutions (ENS Europe BV), яка ставить своїм пріоритетним завданням розробку продуктів-рішень по боротьбі з тонкодисперсними частками, компанія БОМАГ отримала часткову перемогу над дрібним пилом. На виставці Bauma 2016, компанія БОМАГ вперше представила спільну розробку для пилезбору в компактних і великих фрезерних машинах. Фахівці Інституту з дослідження небезпечних речовин (IGF) Університету Рурського в Бохуме підтвердили, що, використовуючи це рішення, понад 80% з тонкодисперсних часток обробляються електростатично і знешкоджуються.

Маленька коробка, значний вплив

Нова система розміщується в маленькій коробці на конвєєрній стрічці. Частки пил, який переносить витяг через електричне, поле стають позитивно зарядженими і притягуються електродом до протилежної стінки коробки. Там частки пилу осідають, злипаються і формують пластівці, які вже неможливо вдихнути. Пластівці, що утворилися, потім просто вичищаються конвєєрною стрічкою. Виміри Інституту по дослідженню небезпечних речовин (IGF) підтверджують, що понад 80% з твердих часток може бути нейтралізовані таким методом. Без системи витягу пилу, співвідношення двигуна і процесу валяння в масштабі викидів твердих часток складає близько 1:100. З системою витягу пилу, розробленою ENS і компанією БОМАГ, співвідношення зменшене приблизно до 1:20.

Джонатан Стрінгам, менеджер по фрезеруванню в компанії БОМАГ: "Ця нова розробка значно скорочує недоліки дорожньої рециркуляції -  як для операторів будівельних заводів, так і для жителів міст. БОМАГ - єдиний виробник, який пропонує подібне рішення. Воно наближає нас до нашої мети – створення екологічно раціонального будівництва."

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач
29 березня 2019

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач Електронна комерція стрімко розвивається, тому онлайн-замовлення стають звичною частиною купівельної поведінки, що пов'язане із необхідністю збільшувати число доставок і загальних логістичних перевезень. Компанії постійно зустрічаються з проблемами якості, ефективності та безпеки переміщення, а також швидкої збірки товарів.

Вітаємо вас зі святом весни, краси та любові!
06 березня 2019

Вітаємо вас зі святом весни, краси та любові!

Прекрасні жінки! Вітаємо вас зі святом весни, краси та любові!

Toyota Industries у списку «А» рейтингу *CDP
28 лютого 2019

Toyota Industries у списку «А» рейтингу *CDP

Компанія Toyota Industries Corporation (TICO) також була внесена до списка лідерів рейтингу CDP (Список «А») з максимальним балом. У свою чергу компанія Toyota Material Handling Europe (TMHE), що входить до складу TICO, зробила істотний вклад в це досягнення.