10 лютого 2014

Принципи та Основи Філософії Тойода

Завдяки основам філософії Сакічі Тойода, Toyota Industries Group сприяє гармонійному і стійкому розвитку суспільства та Землі.

Принципи Тойода

1. Завжди бути вірним своїм обов'язкам, тим самим робити внесок в Компанію і в цілому.

2. Завжди бути старанним і креативним, намагаючись тим самим випереджати час.

3. Завжди бути практичним і уникати легковажності.

4. Завжди намагатися створювати домашню атмосферу на роботі , щоб було тепло і затишно.

5. Завжди поважати Бога і бути вдячним в будь-який час.

Основи Філософії

Повага до Законодавства

Toyota Industries повинна відповідати законодавству як у Японії , так і за її межами, а також вести чесну і прозору діяльність.

Повага до Інших

Toyota Industries поважає людей, культуру і традиції кожного регіону і країни, з якими взаємодіє, а також сприяє їх економічному зростанню та процвітанню.

Поваги до навколишньої природи

Завдяки своїй корпоративної діяльності, Toyota Industries сприяє поліпшенню умов життя і соціального процвітання в регіонах, а також прагне надавати нешкідливу, безпечну і високоякісну продукцію та послуги.

Повага до Клієнтів

З метою створення нових цінностей для клієнтів Toyota Industries проводить інтенсивні дослідження продукції та перспективні розробки.

Повага до Співробітників

Toyota Industries розвиває навички винахідливості та інші здібності співробітників, а також прагне створити атмосферу співробітництва таким чином, щоб співробітники і Компанія змогли реалізувати свій потенціал.

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач
29 березня 2019

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач Електронна комерція стрімко розвивається, тому онлайн-замовлення стають звичною частиною купівельної поведінки, що пов'язане із необхідністю збільшувати число доставок і загальних логістичних перевезень. Компанії постійно зустрічаються з проблемами якості, ефективності та безпеки переміщення, а також швидкої збірки товарів.

Вітаємо вас зі святом весни, краси та любові!
06 березня 2019

Вітаємо вас зі святом весни, краси та любові!

Прекрасні жінки! Вітаємо вас зі святом весни, краси та любові!

Toyota Industries у списку «А» рейтингу *CDP
28 лютого 2019

Toyota Industries у списку «А» рейтингу *CDP

Компанія Toyota Industries Corporation (TICO) також була внесена до списка лідерів рейтингу CDP (Список «А») з максимальним балом. У свою чергу компанія Toyota Material Handling Europe (TMHE), що входить до складу TICO, зробила істотний вклад в це досягнення.