10 лютого 2014

Принципи та Основи Філософії Тойода

Завдяки основам філософії Сакічі Тойода, Toyota Industries Group сприяє гармонійному і стійкому розвитку суспільства та Землі.

Принципи Тойода

1. Завжди бути вірним своїм обов'язкам, тим самим робити внесок в Компанію і в цілому.

2. Завжди бути старанним і креативним, намагаючись тим самим випереджати час.

3. Завжди бути практичним і уникати легковажності.

4. Завжди намагатися створювати домашню атмосферу на роботі , щоб було тепло і затишно.

5. Завжди поважати Бога і бути вдячним в будь-який час.

Основи Філософії

Повага до Законодавства

Toyota Industries повинна відповідати законодавству як у Японії , так і за її межами, а також вести чесну і прозору діяльність.

Повага до Інших

Toyota Industries поважає людей, культуру і традиції кожного регіону і країни, з якими взаємодіє, а також сприяє їх економічному зростанню та процвітанню.

Поваги до навколишньої природи

Завдяки своїй корпоративної діяльності, Toyota Industries сприяє поліпшенню умов життя і соціального процвітання в регіонах, а також прагне надавати нешкідливу, безпечну і високоякісну продукцію та послуги.

Повага до Клієнтів

З метою створення нових цінностей для клієнтів Toyota Industries проводить інтенсивні дослідження продукції та перспективні розробки.

Повага до Співробітників

Toyota Industries розвиває навички винахідливості та інші здібності співробітників, а також прагне створити атмосферу співробітництва таким чином, щоб співробітники і Компанія змогли реалізувати свій потенціал.

Компанія «Сумітек Україна» запустила новий цех по виробництву шлангів
08 жовтня 2019

Компанія «Сумітек Україна» запустила новий цех по виробництву шлангів

Компанія «Сумітек Україна» не зраджує своїм традиціям і продовжує влаштовувати дні відкритих дверей на честь запуску нового цеху. На цей раз свої двері відкрив цех по виробництву шлангів. Відзначимо, новий цех спеціалізуватиметься не лише на виробництві шлангів, але і на ремонті редукторів.

Вітаємо з Днем Металурга!
19 липня 2019

Вітаємо з Днем Металурга!

ДП "Сумітек Укураїна" вітає з Днем Металурга!

Три можливих причини перегріву навантажувача
31 травня 2019

Три можливих причини перегріву навантажувача

Утримання парку вантажної техніки - завдання досить об'ємне. Одним з найважливіших моментів, який необхідно контролювати, це чи працює ваше устаткування на максимальному рівні своєї продуктивності. Некоректна робота або перегрів системи можуть привести до серйозного зростання ваших операційних витрат і незапланованих ремонтів.