28 лютого 2019

Toyota Industries у списку «А» рейтингу *CDP

Компанія Toyota Industries Corporation (TICO) також була внесена до списка лідерів рейтингу CDP (Список «А») з максимальним балом. У свою чергу компанія Toyota Material Handling Europe (TMHE), що входить до складу TICO, зробила істотний вклад в це досягнення.

Однією з ініціатив TMHE, яка допомогла досягти мети по скороченню викидів Co2, полягала у встановленні сонячних панелей на дахах заводу в Італії і будівель TMHE в Нідерландах. Панелі підключені безпосередньо до водневих зарядних станцій та\або заправкам сонячною енергією для навантажувачів. Таким чином компанія показує клієнтам і партнерам, що низько вуглецеві технології не лише доступні, але і прийнятні за ціною для тих, хто планує вводити подібні інновації.

"Весь наш внесок у турботу про довкілля служить двом цілям. З одного боку, ми діємо з позиції соціально-відповідальної компанії, яка прагне скоротити викиди забруднюючих речовин до нуля до 2050 року. З іншого боку, ми ставимо себе на місце наших клієнтів з подібними намірами. І таким чином ми кидаємо собі ж виклик розвивати наші технології і відповідати очікуванням наших замовників у майбутньому.» - говорить директор по екологічно раціональному розвитку TMHE.

У березні 2016 року група Toyota Industries сформулювала ініціативу «Ідеальний стан в 2050» і на її підставі затвердила список активностей на п'ять років (з 2016 по 2020 рік) в рамках «Шостого плану дій в області довкілля», який зараз знаходиться в процесі впровадження.

У даний план входять наступні активності:

1. Зниження викидів Co2 на 10% до 2021 року (в порівнянні з 2006)

2. Зниження базового елементу Co2 у викидах на 26% до 2021 року (в порівнянні з 2006)

3. Визначення і скорочення ризиків, пов'язаних з водним ресурсом на кожному виробничому майданчику.

Оскільки компанія Toyota Industries Corporation вважає ситуацію з довкіллям питанням першочергової ваги, то в майбутньому так і планує продовжувати вносити свій вклад до вирішення проблем глобального потепління і піклуватися про охорону і раціональне використання водних ресурсів. Більш того, завдяки глобальній екологічній діяльності компанія сприятиме реалізації стійкого суспільства.

*CDP : міжнародна некомерційна організація, яка мотивує світові компанії і органи державного управління і влади скоротити викиди газів в атмосферу, що викликають тепличний ефект, зберігати водні ресурси планети і захищати ліси.

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач
29 березня 2019

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач Електронна комерція стрімко розвивається, тому онлайн-замовлення стають звичною частиною купівельної поведінки, що пов'язане із необхідністю збільшувати число доставок і загальних логістичних перевезень. Компанії постійно зустрічаються з проблемами якості, ефективності та безпеки переміщення, а також швидкої збірки товарів.

Вітаємо вас зі святом весни, краси та любові!
06 березня 2019

Вітаємо вас зі святом весни, краси та любові!

Прекрасні жінки! Вітаємо вас зі святом весни, краси та любові!

Komatsu і глобальне потепління
31 січня 2019

Komatsu і глобальне потепління

Компанію Komatsu Ltd. було внесено до списку лідерів (Список «А»), які вносять свій вклад у боротьбу із глобальним потеплінням.