08 січня 2015

Компанія Toyota Material Handling провела «Дні Охорони Праці» для підвищення стандартів Охорони праці на робочих місцях

25-27 листопада компанія Toyota Material Handling Europe у співпраці з Європейським агентством з безпеки та гігієни праці (EU-OSHA) зібрала в штаб-квартирі в Mjölby (Швеція) вісімдесят фахівців із охорони праці, серед яких були працівники промисловості, службовці державного сектора, а також представники робітників.

(на фото зліва направо: Agneta Ring, Sustainable Development Champion TMHE, Matthias Fischer, President and CEO TMHE, Martin Brebach, EU OSHA board member, Tom Schalenbourg, Sustainability Director TMHE, Raghad Pedersen, Global EHS Manager LEGO, Dietmar Elsler, Project Manager Prevention and Research Unit EU-OSHA, Reyes Gonzalez, Global Safety Manager HEINEKEN, Olivier Salvi, President INERIS Developpement, Julia Flintrop, Project Manager EU-OSHA, Marc Maureaux, Corporate Communications Manager TMHE, Tony Ageneau, Service Technical Operations Senior Manager TMHE)

Тісно співпрацюючи з EU-OSHA вже 5 років, керівництво компанії Toyota Material Handling впевнене, що стандарти безпеки в Європі можна підвищити шляхом обміну передовим досвідом у галузі.

Тема Днів Охорони Праці - «Показники безпеки та охорони праці в Організації» -була обрана з метою проведення порівняльного аналізу показників і методів управління безпекою на підприємствах, а також обміну реальним життєвим досвідом серед учасників.

В ході 2-денного заходу 80 експертів поділилися своїм досвідом, проблемами та успіхами.

У число учасників входили:

- 10 менеджерів з глобальної та Європейської безпеки найбільших компаній;

- 5 глобальних замовників;

- 8 провідних експертів з безпеки в Швеції;

- 10 представників постачальників і

- 4 представники трудящих.

Програма передбачала різноманітні формати заходів, в тому числі пленарні засідання, семінари, відвідування заводів, відвідування Safety Dojo - унікальної концепції Toyota, ознайомлення з Toyota Production System (TPS), демонстрація характеристик безпеки вантажного устаткування, а також неформальне спілкування.

Рейес Гонсалес, менеджер з глобальної безпеки Heineken зазначив: «Дні безпеки Toyota були відмінною подією для обміну досвідом з чудовою програмою. Вони надали нам неоціненну можливість для налагодження зв'язків і спілкування з колегами».

Том Schalenbourg, директор зі сталого розвитку Toyota Material Handling Europe додає: «Наша мета полягає в тому, щоб зібрати разом експертів з безпеки, постачальників і клієнтів з метою поліпшення практики безпеки для наших співробітників, а також співробітників наших клієнтів і постачальників. Ця спільна робота є ключовою частиною нашої Дворежимної Стратегії Стійкості».

Програма також включала презентації по кампанії EU-OSHA «Здорові робочі місця перемагають стрес», яку Європейське агентство з безпеки та гігієни праці проводить в 2014-2015 рр. Європейське агентство з безпеки та гігієни праці та Шведське управління охорони праці озвучили ідеї для усунення стресів на робочих місцях та представили супутній інструментарій, який став доступний завдяки кампанії «Здорові робочі місця перемагають стрес».

Наступний захід планується в Брюсселі 5-6 березня 2015 року.

---

Офіційним і ексклюзивним дистриб'ютором навантажувальної техніки TOYOTA (вилочні навантажувачі Тойота, дизельні автонавантажувачі Тойота, газо-бензинові автонавантажувачі Тойота, електричні навантажувачі Тойота, штабелери Тойота) на території України є підприємство ДП «Сумітек Україна».

У нас можна купити японські навантажувачі з доставкою у всі міста України. Широкий вибір навантажувачів та запчастин до навантажувачів доступний зі складу, а також на замовлення з заводу в Японії!

Сервісне обслуговування і ремонт навантажувачів проводять фахівці з досвідом роботи більше 10 років, що гарантує найвищу якість виконання робіт.

Замовляйте поставку та сервісне обслуговування японських навантажувачів Toyota в надійного партнера.

Компанія Сумітек Україна забезпечує оптимальні терміни поставки техніки і запчастин, кваліфіковане гарантійне та післягарантійне технічне обслуговування, сервіс. Тел. (044) 585-73-00, www.sumitec.com.ua

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач
29 березня 2019

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач

Шість методів, як зрозуміти чи підходить вам тягач Електронна комерція стрімко розвивається, тому онлайн-замовлення стають звичною частиною купівельної поведінки, що пов'язане із необхідністю збільшувати число доставок і загальних логістичних перевезень. Компанії постійно зустрічаються з проблемами якості, ефективності та безпеки переміщення, а також швидкої збірки товарів.

Вітаємо вас зі святом весни, краси та любові!
06 березня 2019

Вітаємо вас зі святом весни, краси та любові!

Прекрасні жінки! Вітаємо вас зі святом весни, краси та любові!

Toyota Industries у списку «А» рейтингу *CDP
28 лютого 2019

Toyota Industries у списку «А» рейтингу *CDP

Компанія Toyota Industries Corporation (TICO) також була внесена до списка лідерів рейтингу CDP (Список «А») з максимальним балом. У свою чергу компанія Toyota Material Handling Europe (TMHE), що входить до складу TICO, зробила істотний вклад в це досягнення.