08 січня 2015

Компанія Toyota Material Handling провела «Дні Охорони Праці» для підвищення стандартів Охорони праці на робочих місцях

25-27 листопада компанія Toyota Material Handling Europe у співпраці з Європейським агентством з безпеки та гігієни праці (EU-OSHA) зібрала в штаб-квартирі в Mjölby (Швеція) вісімдесят фахівців із охорони праці, серед яких були працівники промисловості, службовці державного сектора, а також представники робітників.

(на фото зліва направо: Agneta Ring, Sustainable Development Champion TMHE, Matthias Fischer, President and CEO TMHE, Martin Brebach, EU OSHA board member, Tom Schalenbourg, Sustainability Director TMHE, Raghad Pedersen, Global EHS Manager LEGO, Dietmar Elsler, Project Manager Prevention and Research Unit EU-OSHA, Reyes Gonzalez, Global Safety Manager HEINEKEN, Olivier Salvi, President INERIS Developpement, Julia Flintrop, Project Manager EU-OSHA, Marc Maureaux, Corporate Communications Manager TMHE, Tony Ageneau, Service Technical Operations Senior Manager TMHE)

Тісно співпрацюючи з EU-OSHA вже 5 років, керівництво компанії Toyota Material Handling впевнене, що стандарти безпеки в Європі можна підвищити шляхом обміну передовим досвідом у галузі.

Тема Днів Охорони Праці - «Показники безпеки та охорони праці в Організації» -була обрана з метою проведення порівняльного аналізу показників і методів управління безпекою на підприємствах, а також обміну реальним життєвим досвідом серед учасників.

В ході 2-денного заходу 80 експертів поділилися своїм досвідом, проблемами та успіхами.

У число учасників входили:

- 10 менеджерів з глобальної та Європейської безпеки найбільших компаній;

- 5 глобальних замовників;

- 8 провідних експертів з безпеки в Швеції;

- 10 представників постачальників і

- 4 представники трудящих.

Програма передбачала різноманітні формати заходів, в тому числі пленарні засідання, семінари, відвідування заводів, відвідування Safety Dojo - унікальної концепції Toyota, ознайомлення з Toyota Production System (TPS), демонстрація характеристик безпеки вантажного устаткування, а також неформальне спілкування.

Рейес Гонсалес, менеджер з глобальної безпеки Heineken зазначив: «Дні безпеки Toyota були відмінною подією для обміну досвідом з чудовою програмою. Вони надали нам неоціненну можливість для налагодження зв'язків і спілкування з колегами».

Том Schalenbourg, директор зі сталого розвитку Toyota Material Handling Europe додає: «Наша мета полягає в тому, щоб зібрати разом експертів з безпеки, постачальників і клієнтів з метою поліпшення практики безпеки для наших співробітників, а також співробітників наших клієнтів і постачальників. Ця спільна робота є ключовою частиною нашої Дворежимної Стратегії Стійкості».

Програма також включала презентації по кампанії EU-OSHA «Здорові робочі місця перемагають стрес», яку Європейське агентство з безпеки та гігієни праці проводить в 2014-2015 рр. Європейське агентство з безпеки та гігієни праці та Шведське управління охорони праці озвучили ідеї для усунення стресів на робочих місцях та представили супутній інструментарій, який став доступний завдяки кампанії «Здорові робочі місця перемагають стрес».

Наступний захід планується в Брюсселі 5-6 березня 2015 року.

---

Офіційним і ексклюзивним дистриб'ютором навантажувальної техніки TOYOTA (вилочні навантажувачі Тойота, дизельні автонавантажувачі Тойота, газо-бензинові автонавантажувачі Тойота, електричні навантажувачі Тойота, штабелери Тойота) на території України є підприємство ДП «Сумітек Україна».

У нас можна купити японські навантажувачі з доставкою у всі міста України. Широкий вибір навантажувачів та запчастин до навантажувачів доступний зі складу, а також на замовлення з заводу в Японії!

Сервісне обслуговування і ремонт навантажувачів проводять фахівці з досвідом роботи більше 10 років, що гарантує найвищу якість виконання робіт.

Замовляйте поставку та сервісне обслуговування японських навантажувачів Toyota в надійного партнера.

Компанія Сумітек Україна забезпечує оптимальні терміни поставки техніки і запчастин, кваліфіковане гарантійне та післягарантійне технічне обслуговування, сервіс. Тел. (044) 585-73-00, www.sumitec.com.ua

Компанія «Сумітек Україна» запустила новий цех по виробництву шлангів
08 жовтня 2019

Компанія «Сумітек Україна» запустила новий цех по виробництву шлангів

Компанія «Сумітек Україна» не зраджує своїм традиціям і продовжує влаштовувати дні відкритих дверей на честь запуску нового цеху. На цей раз свої двері відкрив цех по виробництву шлангів. Відзначимо, новий цех спеціалізуватиметься не лише на виробництві шлангів, але і на ремонті редукторів.

Вітаємо з Днем Металурга!
19 липня 2019

Вітаємо з Днем Металурга!

ДП "Сумітек Укураїна" вітає з Днем Металурга!

Три можливих причини перегріву навантажувача
31 травня 2019

Три можливих причини перегріву навантажувача

Утримання парку вантажної техніки - завдання досить об'ємне. Одним з найважливіших моментів, який необхідно контролювати, це чи працює ваше устаткування на максимальному рівні своєї продуктивності. Некоректна робота або перегрів системи можуть привести до серйозного зростання ваших операційних витрат і незапланованих ремонтів.