23 квітня 2018

Toyota стає доступніше

Компанія «Сумітек Україна» йде на зустріч побажанням своїх клієнтів і оголошує про відкриття новТепер у клієнтів компанії є можливість не лише купити якісну техніку, але і стати на якийсь час власником необхідного в роботі устаткування. В кінці 2017 року після злиття з компанією “Бі Ті Україна” компанія Сумітек Україна доповнила свій корпоративний портфель складською технікою BT, яку тепер, залежно від бізнес цілей клієнтів, можна купити або взяти в довгострокову оренду. Специфіка роботи у всіх компаній різна: хтось займається короткостроковими проектами, хтось має обмеження бюджету або часу, - у всіх цих випадках вихід є, - проконсультуйтеся з нашим фахівцем і ми допоможемо зробити Ваш бізнес прибутковим.

Toyota стає доступніше

Авто- і електронавантажувачі BT і Toyota надійні і довговічні, а також високоефективні в роботі. Також важливою при виборі техніки є сервісна підтримка і консультування, забезпечення оригінальними запасними частинами. Все це доступно для Вас в наших сервісних центрах.

Toyota стає доступніше

Весь орендний парк техніки пройшов регулярне технічне обслуговування і чекає на Вас! З асортиментом б\у техніки можна ознайомитися, відвідавши наш майданчик за адресою: вул.Броварска 4, с.Проліски, Бориспільський район, Київська область.

Більше про техніку BT та Toyota тут.

Виняткова працездатність і екологічність
Дорогі друзі!
13 липня 2018

Дорогі друзі!

ДП ""Сумітек Україна" поздоровляє вас з Днем металурга!

Презентація самоскида для кар'єрних робіт HD1500-8
05 липня 2018

Презентація самоскида для кар'єрних робіт HD1500-8

Механічний кар'єрний самоскид HD1500-8 від компанії Komatsu Ltd, президентом і генеральним директором якого є Тецудзі Охаси, був представлений до продажу в квітні. Машина є повністю модернізованим варіантом попередньої моделі, яка в основному експлуатувалася в гірничодобувній промисловості.