24 січня 2020

У 2019 Komatsu теж серед лідерів у боротьбі з глобальним потеплінням

Komatsu Ltd. (Президент і головний виконавчий директор: Хіроюки Огава) знову була внесена до списку лідерів (Список «А»), які вносять вклад до боротьби з глобальним потеплінням.

Щорік ведеться аналіз даних міжнародних компаній, які проводять діяльність, пов'язану з охороною довкілля. У 2019 році участь брали більш ніж 527 інвестиційних компаній з капіталом близько 96 трильйонів доларів США і 125 основних закупівельних організацій з купівельною здатністю у розмірі 3.6 трильйонів доларів США. Компанії заробляють бали від «А» до «D» за такими показниками, як: боротьба з глобальним потеплінням, скорочення вирубки лісу і турбота про водну безпеку.

Як ми вже писали торік компанія Komatsu просуває свій проект SMARTCONSTRUCTION, розроблений для створення будівельних робочих майданчиків майбутнього. І тим самим є активним учасником руху за збереження природних ресурсів.

У проекті використовуються спеціальні механізми управління машинами і системи IOT (Internet of Things - Інтернет речей), які скорочують викид Co2 в атмосферу впродовж всього робочого циклу устаткування. Компанія також докладає зусилля, щоб досягти максимальної економії енергії на виробничих майданчиках на основі безпровідних технологій IOT.

*CDP : міжнародна некомерційна організація, яка мотивує світові компанії і органи державного управління і влади скоротити викиди газів в атмосферу, що викликають тепличний ефект, зберігати водні ресурси планети і захищати ліси.

Повний список компаній, що брали участь в аудиті цього року (з результатами) можна знайти на офіційному сайті організації: https://www.cdp.net/en/companies/companies-scores

Світлого Великодня!
18 квітня 2020

Світлого Великодня!

Бажаємо всім світлого Великодня!

Безпека - це просто
16 квітня 2020

Безпека - це просто

Безпека - це просто, якщо безпека - це ваш усвідомлений вибір.

Щиро вітаємо вас з Новим Роком та Різдвом!
24 грудня 2019

Щиро вітаємо вас з Новим Роком та Різдвом!

Бажаємо здійснення мрій і планів, щастя, удачі та успіхів у всіх починаннях!